Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a hosszú hétvégén

2022. október 29.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia hosszú hétvége zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp pénzhoroszkóp
3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a hosszú hétvégén
© Shutterstock

Kellemes meglepetésben lesz része három csillagjegynek, ugyanis váratlanul pénzhez jutnak a hosszú hétvégén.


Október 28-án belép a Jupiter a Halakba, ami hoz magával némi szerencsét, különösen, ha hallgatunk a megérzéseinkre. Érdemes kihasználni az október 30-ig tartó Merkúr-Mars trigont, ami arra sarkall: addig üsd a vasat, amíg meleg! 3 csillagjegy él is a lehetőséggel, de az is lehet, tenniük sem kell érte, csak várni, ahogy  a pénz az ölükbe pottyan a hosszú hétvégén:

Kos

A következő napokban több izgalmas lehetőség is megtalál, vagy felajánlják neked Kos, és ezek segítségével rövid időn belül bevételhez juthatsz. Ugyanakkor lesz közöttük egy olyan, ami nem munkával vagy befektetéssel kapcsolatos, sokkal inkább egyfajta játék. Bátran kipróbálod, és meglepő módon: pénzhez jutsz! Ne kísértsd a szerencsédet, és ne veszítsd el, amit nyertél!

Rák

Épp a hosszú hétvégén érik be a munkád gyümölcse, kedves Rák! Valószínűleg megkapod a bónuszt, a jutalékot, a várva várt pénzt. Amennyiben saját üzleted van, vaskos profit ütheti a markodat. Az sem lehetetlen, hogy a korábban kölcsönadott összeget kapod vissza, vagy a megigényelt támogatás jön meg, ugyanis több forrásból is jövedelemhez juthatsz a következő napokban. Néhány hosszú távú lehetőséget is kaphatsz, amivel érdemes élned!

Szűz

Hihetetlenül szerencsés leszel a hosszú hétvégén a szerelemben, és a pénzügyekben is! Nagyon jó híreket kapsz az anyagi helyzetedet illetően: talán valaki kész támogatni téged. Előfordulhat, egy barátod vagy ismerősöd pénzt ad kölcsön ahhoz, hogy egyenesbe jöjj anyagilag vagy elindíthasd a saját vállalkozásodat. Vagy egyszerűen sikerül eladnod az ingatlanodat, netán egy ingóságodat. Esetleg megjön a támogatás, a jutalék, amiben nagyon reménykedtél. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves