Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén

2022. november 18.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek pénz zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén
© Fotó: Getty Images

Meglepő forrásokból juthat extra pénzhez három csillagjegy a hétvégén. Mutatjuk, honnan számíthatnak bevételre!


A Hold belép a gyakorlatias Szűzbe, és ez segíthet reális, jó döntéseket hozni a pénzügyek terén, de természetesen bármi mással kapcsolatban is. Ugyanezt segíti elő a Holddal szemben álló Neptunusz is, ami lényegében azt jelenti, hogy sok időt fogunk tölteni a dolgok átgondolásával, és fontos felismeréseket teszünk. 3 csillagjegy néhány okos döntésnek köszönhetően sokkal hamarabb juthat pénzhez, mint azt gondolná:

Bika

Sokat töprengesz azon, hogyan juthatnál egy kis plusz pénzhez az ünnepek előtt. Talán kétkedve a sikerben, de elkezdesz megszabadulni olyan dolgoktól, amikre nincs szükséged. Legnagyobb meglepetésedre, varázsütésszerűen beindul az üzlet és villámgyorsan elkapkodhatják azt, amiről azt gondoltad: a kutyának sem kell. Nagyon bele fogsz jönni, és némi trükközéssel, ügyes marketingeléssel még több bevételhez juthatsz. Szép munka, Bika!

Ikrek

Valószínűleg te vagy a zodiákus legszerencsésebb jegye, ami az elkövetkezendő napokat illeti. Váratlanul pénz ütheti a markodat, méghozzá jó eséllyel egy nyereménynek köszönhetően. Talán ki se akartad próbálni, de végül mégiscsak meggondoltad magad! Az is lehet, hogy a nyereményedet pénzzé teheted, és ezáltal jutsz egy kisebb-nagyobb összeghez. Ám ha nem nyereménynek köszönhetően, akkor más, de egyáltalán nem várt forrásból juthatsz egy kis plusz bevételhez.

Nyilas

Nem árt, ha felkészülsz Nyilas, mert elképesztő események és változások várnak rád, mivel hamarosan három bolygó is a jegyedben időzik majd. November 16-án már belépett a Vénusz, 17-én a Merkúr, és 22-én megérkezik a Nap is. A nagy robbanás előszeleit már a hétvégén is érezheted. A pénzügyek fényében ez azt jelenti, sikerül összehoznod egy olyan üzletet, amiben talán nem is reménykedtél vagy váratlanul fizetésemelést kapsz, esetleg sikerül eladni az ingatlanodat. A legváratlanabb helyről érkezhet most hozzád a pénz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves