Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VALENTIN-NAP

3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár Valentin-napon 

2024. február 14.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia Valentin-nap zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár Valentin-napon 
© Shutterstock

Ha akarná sem tudná elkerülni ez a 3 csillagjegy a találkozást egy különleges személlyel!  


Készülj fel, mert ha te is a 3 csillagjegy egyike vagy, akkor ma egy nem mindennapi találkozásban lesz részed. A horoszkóp szerint a sors összehozhat valakivel, aki az egész életedre hatással lehet. Görgess lejjebb és tudd meg, hogy vajon a szerelem napján vár-e rád egy rendkívül találkozás! 

Kos 

Ha a szerelmet keresed, kedves Kos, akkor bizony már megtaláltad! Ma a Vízöntő energia felerősíti a barátság házát, és rá fogsz jönni: valójában ismered a lelki társadat. A mai napon átléphetitek azt a bizonyos határt egy (rég nem látott) barátoddal, esetleg régi ismerősöddel, akivel leültök beszélgetni, és új szintre emelitek a kapcsolatotokat. 

Oroszlán 

Ne rohanj haza, Oroszlán! A Vénusz most erősen kihat a mindennapi rutinodra, és egy szerencsés, talán még romantikus találkozót is szervez neked egyenesen a munkahelyedre vagy a hipermarketbe, ahol mindennap vásárolsz. Olyan helyen futhatsz ma össze az igazival, ahol gyakran megfordulsz. Járj nyitott szemmel!  

Nyilas

Néhány Nyilas a leghétköznapibb helyen találkozhat össze a Nagy Ő-vel. A munkahelyen, az edzőteremben, akár bevásárlás közben, éppen ezért ma nem éri meg hazasietni! Ugyanakkor azok a jegy szülöttei, akik randizni mennek, ha szerelmet nem is találnak, de egy nagyon jó barátra lelnek annak a személyében, akiről azt hitték, hogy az igazi lehet. Egy jó férfibarátra mindig szükség van, nem igaz? 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves