Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akinek emlékezetes találkozásban lesz része a jövő héten

2024. július 07.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp 3 csillagjegy találkozás
3 csillagjegy, akinek emlékezetes találkozásban lesz része a jövő héten
© Fotó: Shutterstock/BearFotos

A horoszkóp szerint ha a következő 3 csillagjegy szülöttei közé tartozol, arra számíthatsz, hogy a jövő héten találkozol valakivel, akivel igencsak emlékezetesen alakul majd az együtt töltött idő.


Túlvagyunk a Rák újholdon, és a következő teliholdhoz haladva a horoszkóp szerint 3 csillagjegy számára egy fontos és emlékezetes találkozást hoz majd a jövő hét valamelyik napja. Vajon a te csillagjegyed is ott van a három között? Alább olvashatod el a részleteket.

Oroszlán

Onnan fogod tudni, hogy ez az a találkozó, amelyik annyira jelentőségteljesnek bizonyul majd a jövőben, hogy a hármas szám többféle viszonylatban is megjelenik majd a találkozó kapcsán. Figyeld majd a hármasokat, mert lehet, hogy éppen harmadszorra futsz majd össze az illetővel (tehát nem régi ismerős), vagy délután három órakor lesz a találkozó, vagy három dologról számol majd be neked ez a valaki vagy akár csatlakozik hozzátok valaki, így végül hármasban lesztek. Egy biztos: hármasok együttállása jelzi majd, hogy a jövőd szempontjából nagyon fontos találkozóról van szó!

Bak

Ezen a héten egy olyan személlyel találkozol majd, akivel rendszeresen szoktatok találkozni – de egy olyan helyen jöttök majd össze, ahol nem szoktatok. A kettősötök számára szokatlan környezet, illetve szokatlan alkalom egy új dimenziót nyithat a kapcsolatotokban, új oldaláról ismerheted meg ezt az illetőt, de ő is téged. Lehet, hogy előre tervezett, de az is lehet, hogy véletlenszerű találkozóról van szó (már ha hiszel a véletlenekben).

Vízöntő

Egy olyan idegennel fogsz találkozni a jövő héten, akit vonzónak találsz majd, de akinek az igazi szándékait egyelőre nem ismerheted. Érdemes tehát ennél a találkozásnál nagyon körültekintően és őszintén eljárnod, de vigyázz, mert ha negatívan, gyanakvással állsz hozzá az illetőhöz, akkor csak bevonzod, hogy ő is ugyanígy áll majd tehozzád. Szóval figyelj, hogy lát-e vörös zászlókat, de amíg nem, addig feltétlenül legyél nyitott, őszinte és kedves! Attól még, hogy valaki nem érzi úgy, hogy rögtön az összes lapját ki kell terítenie az asztalra, attól még nem feltétlenül rosszak a szándékai.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves