Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Újhold a Rákban: 3 csillagjegy, akire élete legszebb hétvégéje vár

2024. július 05.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp újhold 3 csillagjegy
Újhold a Rákban: 3 csillagjegy, akire élete legszebb hétvégéje vár
© Shutterstock

3 csillagjegy nem panaszkodhat a hétvégén. 


A szerencséseknek nagyszerű időszakot ígér a Rák újhold. 3 csillagjegy számára élete egyik legszebb hétvégéje jön el. Görgess le, és nézd meg, hogy neked mit ígér most a horoszkóp. 

Ikrek

Ezen a hétvégén a büszkeséget és az önelégültséget érezheted, ami most motiválni fog, valamint feltölt energiával.  Tisztán látod a sikereid és az erősségeid, így a lehetőségeidre is nagyobb rálátásod lesz. Most merj kockázatot vállalni, hiszen hiszel abban, hogy a hozzájárulásoddal változást érhetsz el. Remek időszak vár rád, sok-sok nevetéssel! 

Rák

Az újhold bátorságot és önbizalmat ad neked. Most könnyebben tudsz őszinte lenni, és ha szükséges, a saját igényeidet és érdekeidet mások érdekei fölé helyezni, ami egyébként nagy aggodalmakat és nehézségeket okozna neked. Bár nem tudod teljesen elengedni az aggodalmat, hogy túlságosan önző módon viselkedsz, mégis érzed, mennyire kellemes és milyen jót tesz neked, ha magaddal törődsz.

Szűz

A Szűz szülöttek a Rák újhold erejének köszönhetően jól érezhetik magukat ezen a hétvégén. Azt fogod érezni, hogy kapcsolatban állsz a világgal és embertársaikkal. Most lehetőséged van arra, hogy különösen tisztán felismerd, mi tesz téged különlegessé, és milyen szerepekben lehetsz igazán hiteles. Ez remek alkalom arra, hogy megszabadulj az ésszerűtlen elvárásoktól és igényektől.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves