Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KOZMIKUS ENERGIÁK

3 csillagjegy, aki támogatást kap a csillagoktól a hétvégén 

2024. február 10.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki támogatást kap a csillagoktól a hétvégén 
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy hatalmas segítséget kap a következő napokban.


A hétvégén még érezni lehet a Vízöntő újhold bátorító, reményt keltő, motiváló erejét, ami segíthet lépéseket tenni egy szebb és jobb jövő felé. A horoszkóp szerint 3 csillagjegy ennél többet is kaphat, mert erőteljes támogató energiák jelennek meg az életükben, amik kellemes meglepetéseket okozhatnak. Lássuk a zodiákus kegyeltjeit:

Rák 

Készen állsz megtapasztalni azt a kozmikus erők támogatását? A csillagok segítenek rendbe tenni a pénzügyeidet és ehhez új bevételi forrásokat sodornak az utadba, vagy akár egy olyan munkát, amivel jóval több pénzt kereshetsz. Most különösen fontos, hogy nyitott szemmel járj, mert az egész univerzum mozgásba lendült annak érdekében, hogy teljesítsék a pénzzel kapcsolatos vágyaidat.

Skorpió 

Skorpió, a kemény munkád meghozza gyümölcsét! Végre eltűnnek az akadályok az utadból és szinte egy varázsütésre eléred a kitűzött célodat. Ez az univerzum ajándéka. A hétvégén végre érezheted a siker ízét a szádban, miközben fogadod az elismeréseket, átveszed a plusz pénzt, vagy egyszerűen hátradőlve elkönyveled: igen, ez sikerült. Élvezd ki a sikert, és ne rohanj mindjárt egy újabb célt megvalósítani.

Szűz 

Álmodj nagyot, Szűz! A hétvégén a csillagok összefognak azért, hogy valóra váltsák a kívánságodat. Szóval, mire vágysz? Mondd ki bátran az álmaidat, mesélj másoknak a céljaidról és figyelj, mert az univerzum jeleket és lehetőségeket küld, amiknek a segítségével megvalósíthatod az elképzeléseidet. Csak aztán ne kezdj el kételkedni magadban, hogy biztos jól értelmezed-e a dolgokat. Bízz a megérzéseidben!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves