Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hétvégi horoszkóp

3 csillagjegy, akire csodálatos hétvége vár

2023. szeptember 22.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire csodálatos hétvége vár
© Getty Images

Néhány csillagjegy számára ez a hétvége sok meglepetést tartogat.


A Hold a Szaturnusz házában tartózkodik, ez pedig egy-egy csillagjegy életében kifejezetten pozitív időszakot teremthet.

Általánosságban elmondható, hogy az akaratérvényesítés mindenkinél erősebb igényként fogalmazódik meg, ám érthető módon ez konfliktusokhoz vezethet.

Egyesek azonban kifejezetten jól jönnek ki ezekről a helyzetekből.

3 csillagjegy, akinek tökéletes lesz a hétvégéje

Rák

Nem bírod elviselni a bizonytalanságot, így ha éppen most ismerkedsz, tudni szeretnéd, mit tervez a partnered. Talán úgy gondolod, hogy az sem baj, ha nem ketten vagytok ebben a kapcsolatban, de tudni akarsz mindenről. Azt azonban jó, ha szem előtt tartod, hogy a vonzerőd annyira erőteljes ezekben a napokban, hogy ha elköteleződést vársz, azzal kell számolnod, hogy tőled ugyanezt várják majd – ugyanis aki egyszer megszeret, nem tud többé elfelejteni.

Oroszlán

Elég bátorságod lesz ahhoz, hogy kimondd, amit gondolsz, még akkor is, ha kényes témáról van szó. Ideális a pillanat, így biztos lehetsz benne, hogy veszekedés helyett megértésre találsz majd. Valójában azonos véleményen vagytok, csupán a másiknak nem volt bátorsága felhozni a témát. Az ügy megnyugtató lezárása aztán akkora örömmel tölt el, ami kitart majd egész hétvégén.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Szűz

Korábbi erőfeszítéseid megtérülnek, és végre a párod is elismeri, mennyi munkát fektettél a közös életetekbe. Szereted, ha neked van igazad, és nem győzöd ezt a másik orra alá dörgölni. De vigyázz: élvezd ki a sikert, de mielőtt irritálóvá válna a viselkedésed, változtass! Inkább szervezz egy kellemes programot a pároddal, és töltsétek jókedvűen a hétvégét!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves