Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HÉTVÉGI HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén

2023. november 04.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén
© Shutterstock

Ez a hétvége ünnepléssel fog telni 3 csillagjegy számára.


Bár Hold-Plútó szembenállás lesz a napokban, ami inkább megnehezíti az életünket és drámákat idéz elő, de a horoszkóp szerint 3 csillagjegy még a kellemetlenségek és viszályok közepette is olyan örömhírt kaphat, ami átírhatja a hétvégéjük menetét. Mutatjuk a szerencséseket: 

Mérleg

Te leszel a hétvége egyik legszerencsésebb jegye Mérleg, ugyanis karrierrel, illetve pénzügyekkel kapcsolatos örömhírt hallhatsz. Jó esély van arra, hogy előléptetnek és esetleg megemelik a fizetésedet, de most más forrásokból is pénzhez juthatsz. Talán végre sikerül eladnod az ingatlant, amit régóta árulsz vagy visszakapod a korábban kölcsönadott pénzt, amiről már lemondtál.

Halak

Megpályáztad az álommunkát vagy művészként próbálsz berobbanni a köztudatba? Bármilyen karrierrel, művészettel kapcsolatos ambícióid is legyenek, most sikerre van ítélve. A legjobb pedig, hogy a munkád, a tehetséged vagy éppen az ötleted aranyat ér, szóval nemcsak a sikerről kaphatsz jó hírt, hanem azzal is számolhatsz, hogy hamarosan számottevő pénz állhat a házhoz.

Skorpió

Meglehet, a hír csak közvetve érint Skorpió, de ettől még nem lesz kisebb az örömöd. Előfordulhat, hogy az egyik rokonod jelentősebb pénzösszeghez jut, vagy pedig bővülni fog a család. Látod, így is lesz okod ünnepelni, hiába, hogy nem közvetlenül érint téged az esemény. Bármiről is legyen szó, az biztosan összehozza a családot is, így lesz egy plusz vonzata annak a hihetetlenül jó dolognak, ami most egy kicsit megbolygatja az életeteket. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves