Quantcast

Terápia

Pszichológushoz jár lányával Jessica Alba

© Gotham/GC Images

A színésznő őszintén vallott arról, miért jár terápiára 13 éves lányával.

Meglepő vallomást tett Jessica Alba: kijelentette, nem szeretné megismételni szülei hibáját, akik sosem tudták, hogyan kellene kommunikálniuk vele. A színésznő kolléganője, Katherine Schwarzenegger műsorának vendége volt, ahol nyíltan beszélt arról, hogy szeretné elkerülni, hogy a lányával, Honorral való kapcsolata felszínessé váljon, ezért együtt járnak terápiára. „Akkor kezdtünk pszichológushoz járni, amikor 11 éves lett. Úgy éreztem, hogy a szüleimmel való kapcsolatom elég nehézkes volt, mert nem tudták, hogyan kommunikáljanak velem. Nem akartam, hogy ez Honor és köztem is megtörténjen, ezért együtt járunk terápiára” – mesélte a színésznő.

Szükség van a beszélgetésre

Az egyik ilyen ülésen a 13 éves Honor szívszorító kéréssel állt elő. A tinédzser elmondta, szeretné, ha édesanyja több időt töltene vele kettesben, a 9 éves húga, Haven nélkül. A színésznőt nagyon megérintették idősebb lánya szavai. „Úgy kell kezelned engem és őt is, mint külön egyéneket. Nem keverhetsz össze minket.”

A háromgyermekes édesanya beismerte, hogy ez az egyik gyenge pontja. „Nehezemre esik nem úgy kezelni, mint egy kislányt. Mindegyiküket úgy akarom kényeztetni, mint a kisbabáimat. Mindig beleesek abba a hibába, hogy úgy nevelem őket, mintha még mindig kicsik lennének” – mondta Alba. Szerinte a terápia rengeteg javított a kettejük közötti kommunikáción. „Erővel töltötte el, hogy rátalált a saját hangjára, ki tudja fejezni magát, lehet saját véleménye és önbizalmat is szerzett. Már bátran meri azt mondani, hogy ’Hé, anya, ezt szeretem, ezt nem szeretem’” – folytatta a sztár, aki örül, hogy Honor az üléseken felelősségvállalást is tanul.  

Forrás: Elle