Quantcast

#FurFree

Egy feltétellel húzott estélyi ruhát Billie Eilish

Egy feltétellel húzott estélyi ruhát Billie Eilish
© Jeff Kravitz/FilmMagic

Az énekesnő kikötötte: csak akkor hajlandó Oscar de la Renta ruhában szőnyegre lépni, ha a cég teljesen szőrmementessé válik.

A vasárnapi Met-gála egyik legemlékezetesebb ruháját Billie Eilish viselte: a csodaszép, barackszínű Oscar de la Renta báliruha önmagában is káprázatosan mutat, amit az énekesnő a Marilyn Monroe-t idéző, klasszikus hollywoodi stílussal tett teljessé.

A hosszú uszályos ruhát a legtöbben örömmel viselték volna, ám Billie egy nagyon fontos kikötést tett, mielőtt megállapodott volna a divatházzal. A vegán életmódot folytató és az állatok jogai mellett rendszeresen kampányoló énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, miért mondott igent az együttműködésre. „Megtiszteltetés volt viselni ezt a ruhát, tudván, hogy az Oscar de la Renta a jövőben teljesen szőrmementessé válik” – fogalmazott Billie, aki ezután köszönetet mondott Fernandó Garciának és Laura Kimnek, a márka kreatívigazgatóinak, hogy meghallgatták a kérését.

„Olyan változást hajtottak végre, ami hatással van a nagyobb jó érdekében, nemcsak az állatokra, hanem a bolygónkra és a környezetünkre nézve is.” Billie ezután arra buzdított minden tervezőt, hogy ők is kövessék az Oscar de la Renta példáját, és tűzzék ki célul az állati szőrmék használatának elhagyását.

Forrás: CNN