Quantcast

#Eilish

Nosztalgiaillatú parfümöt dob piacra Billie Eilish

Nosztalgiaillatú parfümöt dob piacra Billie Eilish
© Camraface

Az énekesnő kedvenc illatemlékeiből alkotta meg saját parfümjét.

Azt már biztosan kijelenthetjük, hogy a karantén időszaka nem telt tétlenül Billie Eilish számára: az énekesnőnek idén jelent meg második stúdióalbuma, a Happier Than Ever, most pedig a szépségpiacon is kipróbálja magát. Még idén novemberben a polcokra kerül Billie saját parfümje, az ami Eilish nevet kapta.

Az illat vegán, cruelty-free és tiszta összetevőkből készül, az illatjegyei között pedig a borostyán, a kakaó, a vanília és a meleg fűszerek dominálnak majd. „Számomra nagyon hangulatos és érzéki. Olyan illat, amitől karácsonykor kedvem támad bekuckózni” – árulta el az Elle-nek Billie. A télies illat tökéletesen megtestesíti az énekesnőt, és mint kiderült, az üvege is Billie kedvenc testrészeit szimbolizálja: a mellkast, a nyakat és a kulcscsontot.

Üvegbe zárt nosztalgia

A gazdag, melengető parfüm Billie gyerekkori hálószobájának emlékét is felidézi. „Arra emlékeztet, amikor 14 éves voltam. Akkoriban volt egy pólóm, egy fekete, hálós garbó. Nem tudom, miért, de ha megszagolom, az jut róla eszembe. Rögtön arra a szekrényre gondolok, amiben azt a felsőt tartottam. Egy nagy, fából készült szekrény állt a szobámban, arra emlékeztet az illat.

Éppen ezt a nosztalgikus érzést szeretné továbbadni az illattal Billie másoknak is. „Szeretném, ha az emberek nosztalgiát éreznének. Ez az egyik legjobb ajándék, ami az életben van, illetve az is, hogy szentimentálisak vagyunk. Bárcsak ne lennék ennyire nosztalgikus és szentimentális, de egyszerűen megszállottja vagyok a gyermekkorom és az emlékek gondolatának.”

Az Eilish by Billie Eilish novembertől lesz elérhető az arra kijelölt honlapon, üvegenként 68 dolláros áron.

Forrás: Elle