Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CRY ME A COCKROACH

Ez a világ legkegyetlenebb Valentin-napi akciója!

2023. február 06.

2 perc olvasás

Szőke Anna

Valentin-nap állatkínzás expasi Valentin-napi bosszú kegyetlen
Ez a világ legkegyetlenebb Valentin-napi akciója!
© facebook.com/SanAntonioZoo

A jótékonyság jegyében, egészen sokkoló akciót hirdetett a San Antonio-i állatkert; a megsebzett szívűek kegyetlen Valentin-napi bosszújának levét csótányok és patkányok isszák meg.


A San Antonio-i állatkert felháborító módon gyűjt adományokat. A Valentin-napi bosszú akció keretében a felajánlók néhány dollárért elnevezhetnek egy patkányt vagy csótányt az exükről. Ezeket az élőlényeket aztán az ott dolgozók megetetik az állatkert lakóival. És itt még nincs vége!

10 $ egy csótányért, 25 $ egy patkányért. Ezért cserébe az adakozók kapnak egy digitális Valentin-napi kártyát, melyen az állatkert megköszöni a támogatásukat. A csomagba beletartozik, hogy az ominózus exeknek is küldenek meglepetést; egy elektronikus képeslapot, melyben tájékoztatják az illetőt arról, hogy egy csótány/patkány melyet róla neveztek el, bizony az állatkert madarainak vagy hüllőinek vacsorájává lett.

Nem először kerül megrendezésre a botrányos Valentin-napi bosszúhadjárat

Az igazán elborultaknak, akik hajlandóak mélyebben is a zsebükbe nyúlni egy ilyen kegyetlen cél érdekében, 150 dollárért videót is készítenek a vacsorának szánt állatok elpusztításáról. A filmet szintén elküldik a lelketlen bosszú áldozataivá vált exeknek.

Az állatkert kiábrándító akciója ráadásul már nem először kerül megrendezésre. A texasi vadvilág megőrzésének érdekében indított gyűjtés 2020-óta minden Valentin-napkor meghirdetik. 2022-ben több mint 8000 adományozójuk volt, felajánlások Amerika 50 államából, sőt 30 további országból is érkeztek.

Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a befolyt összeg megdönti majd a tavalyi évünk rekordját. 2022-ben az alábbi ex-nevek érkeztek be a legtöbb alkalommal; Zach, Ray, Adam, Jacob és Sarah

– osztotta meg Cyle Perez a San Antonio-i állatkert PR igazgatója.

Az akciót rengetegen kritizálják, kommentek sokasága tanúsítja, hogy a nagy többség ezt semmilyen formában nem találja elfogadhatónak. Az állatkert erre annyit reagált, hogy bevezetett egy "vega" opciót is; 5 $-ért kínálnak elnevezhető zöldségeket.

Bízunk benne, hogy azok akik maguk is állatrajongók és azok akik csak egy kicsit is empatikusak az érző lényekkel kapcsolatban, ennyivel nem elégszenek majd meg, és közös erővel elérik, hogy az állatkert nagyon gyorsan felfüggessze az adománygyűjtés eme minősíthetetlen formáját.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves