Quantcast

KISLÁNY

Ed Sheeran titokban apa lett

Ed Sheeran titokban apa lett
© Getty Images/Samir Hussein

Ed Sheeran és felesége kilenc hónapon keresztül titokban tartották, hogy bővül a család. 

Titokban másodjára is apa lett a világhírű énekes, Ed Sheeran. Az előadó és felesége, Cherry kilenc hónapon keresztül tartották titokban a terhességet. Ismét lánya született a popsztárnak, így már két gyermekes apuka. Első gyermeke, Lyra szeptemberben lesz két éves. 

Ed Sheeran és felesége a szülésig titkolóztak

Egy megható bejegyzésben tudatta a hírt rajongóival Ed Sheeran. Az énekes elmondta, hogy mindketten azonnal beleszerettek a kislányba, akinek a nevét egyelőre nem osztották meg a követőkkel. Az énekes egy inkubátorba helyezett puha pléddel és egy pár cipővel jelentette be a gyermekáldást, a poszthoz pedig egy lényegretörő, rövid üzenetet fűzött.

„Szeretném mindnyájatokkal tudatni, hogy újabb gyönyörű kislányunk született. Mindketten elmondhatatlanul szerelmesek vagyunk belé, mi vagyunk a legboldogabbak, hogy most már egy négytagú család lehetünk."

Már tavaly is beszélt a lehetséges családbővülésről Ed Sheeran

Ugyan a terhesség hírét végig titkolták, tavaly Ed Sheeran már nyilatkozott róla, hogy szeretnék bővíteni a családot. A tényről azonban, hogy újabb baba érkezik, csak a legközelebbi családtagoknak beszéltek. A páros szerint a koronavírus-járvány nagyban megkönnyítette a titkolózást. Egy közeli forrás szerint jó okuk volt arra, hogy elhallgatták a terhességet.

„Úgy érezték, hogy ha egy ekkora titkot el tudnak hallgatni, sokkal különlegesebb lesz majd a hír fogadtatása, amikor bejelentik. Hihetetlen, minden követ megmozgattak, hogy a titkuk megmaradjon, most azonban szeretnének fürdőzni a boldogságban, és örülni annak, hogy immár négyen vannak."

Via

A legfrissebb sztárhírek

Meglepő fordulat: Johnny Depp ellen vallott legjobb barátja

Taylor Swift lediplomázott, doktori címet kapott

Valóságshow készül Harry herceg és Meghan Markle életéről