Quantcast

Kollaboráció

A Pokémon világában ad koncertet Ed Sheeran

A Pokémon világában ad koncertet Ed Sheeran
© Gareth Cattermole - MTV/Getty Images for MTV

Az énekes a Pokémon Go fantáziavilágában ad ízelítőt új lemezéből.

Különleges élményben lehet részük a Pokémon Go játékosainak: november 22-én elstartol a játék közös kollaborációja Ed Sheerannal. Az egy hétig tartó együttműködés legizgalmasabb pontja az énekes virtuális világban adott koncertje lesz – az ígéretek szerint a brit előadó = című lemezének néhány dalát (köztük a Perfect, a Bad Habits, a Thinking Out Loud és a Shivers című slágereket) fogja előadni a játékon belül.

Az, hogy a koncert pontosan mikor és milyen formában lesz követhető, egyelőre még rejtély, a készítők mindössze annyit árultak el, hogy az alkalmazás Hírek szekcióját érdemes figyelemmel követni.

A virtuális fellépés mellett egyéb, Ed Sheerannel kapcsolatos játékelemekre is számíthatnak a rajongók. Az éjszakai „szörnyvadászat” alkalmával például az Overpass Graffiti című dala fog szólni az appban, az avatárunkat pedig egy különleges, Ed albumborítóját idéző mintájú pulóverbe öltöztethetjük majd. Emellett csak a jövő héten elfogható lesz Squirtle különleges, napszemüveges verziója – a brit énekes ugyanis mindig a vízi típusú Pokémont választja maga mellé kezdőtársnak.