Quantcast

RÁGALMAZÁSI PER

Meglepő fordulat: Johnny Depp ellen vallott legjobb barátja

Meglepő fordulat: Johnny Depp ellen vallott legjobb barátja
© Consolidated News Pictures / Getty Images

Johnny Depp legjobb barátja szerint az agresszivitás és a féltékenység tette tönkre az ő kapcsolatukat is. 

Johnny Depp korábbi legjobb barátja csütörtökön arról vallott, hogy zúzódásokat látott Amber Heard karján. Tovább sokkolta a jelenlévőket azzal a kijelentésével, hogy Johnny Depp betegesen féltékeny ha a barátnőiről van szó, sokszor kifordult magából egy-egy olyan esemény alkalmával, amikor partnerét hűtlenség gyanúja érhette. 

Johnny Depp féltékenysége mindenki számára látható volt

Rengeteg Johnny Depp vallomásával töltött nap után végre Amber Heard is megkapta a lehetőséget, hogy őszintén meséljen házasságukról és annak titkairól, valamint hogy a hozzá közel állók mellette tanúskodjanak. A színésznő többször elmondta a napokban, hogy számtalan alkalommal szenvedett el fizikai, verbális, érzelmi vagy éppen szexuális bántalmazást, most pedig Johnny Depp korábbi legjobb barátja is megerősítette az Amber Heard által elmondottakat. 

 

 

Bruce Witkin még azelőtt ismerkedett meg Johnny Depp-pel, hogy a színész híres lett volna, amikor bandatársak voltak Floridában.  Vallomása szerint, nagyjából négy évvel ezelőttig legjobb barátok voltak, ám a színész hirtelen megszakította a kapcsolatot. A férfi szerint a színészhez közel állók hergelhették ellene, ezért mehetett tönkre kettőjük viszonya. 

„Azt hiszem, vannak olyanok, akik a hátam mögött ellenem hergelték. Meggyőződésem, hogy hazugságokat és baromságokat mondtak rólam, ám ami a legjobban meglep, hogy ő ezeket el is hitte."

A barát látta az erőszakos viselkedés nyomait Amber Heardön

Bruce Witkin azt mondta, hogy személyesen soha nem volt szemtanúja annak, hogy Johnny Depp fizikailag bántalmazta volna Amber Heardöt, ám annak jeleit, hogy ilyen történhetett a háttérben maga is látta. Állítása szerint egyszer behívták a házaspár lakására valamilyen vita miatt, egy másik alkalommal pedig szemtanúja volt annak, hogy Amber Heard karján zúzódások voltak.

„Úgy tűnt, mintha megragadták volna"

– mondta Bruce Witkin, hozzátéve, hogy a színésznő karján ujjnyomokat vélt felfedezni. 

A korábbi barát elmondása szerint Johnny Depp egész életét végigkísérte a féltékenység, és több partnerével is komoly gondokat okozott a férfi agresszív viselkedése. Bruce Witkin azt vallotta, számtalan olyan alkalom volt, amikor Johnny Depp nem kellett volna, hogy féltékeny legyen, az általa kifogásolni vélt jelenetek csak a színész fejében léteztek. A férfi szerint Johnny Depp állandóan rajta tartotta a szemét Amber Heardön, és nem volt ritka, hogy a színésznő kollegáira is féltékeny volt. Azt is elárulta, hogy Johnny Depp szerinte sosem akart józan lenni, egyszerűen nem olyan beállítottságú.

Via

Így zajlik Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere

Egyre többen gondolják, hogy Johnny Depp titokban összejött az ügyvédjével

Bizonyíték: váratlan videó került elő Amber Heardről és James Francóról

Amber Heard hivatalosan is beismerte, hogy hazudott