Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEM VAGYUNK EGYEDÜL

Videó: Felfoghatatlan, mekkora rendetlenség van Drew Barrymore otthonában!

2023. március 01.

3 perc olvasás

Szőke Anna

takarítás rendszerezés sztárotthon Drew Barrymore
Videó: Felfoghatatlan, mekkora rendetlenség van Drew Barrymore otthonában!
© instagram/@drewbarrymore

Úgylátszik a sztárok feje fölött is összecsapnak néha a hullámok, már ami otthonuk rendbentartását illeti. Legalábbis erről tanúskodik Drew Barrymore legújabb instagram posztja.


Drew Barrymore mindig is őszinteségéről volt híres, és most bizony elképesztően rendetlen otthonát sem tétovázott bemutatni követőinek. A sztár kamerát ragadott és megörökítette hálószobáját nagytakarítás előtt és után, majd az elkészült videót instagramján posztolta is.


Ő is csak emberből van

Miközben a sminkeletlen Drew kamerájával körbepásztázza – a valószínűleg szebb napokat is megélt– hálószobáját, feltárul előttünk az elképesztő rendetlenség, ami a 48 éves színésznőt körülveszi. Feltehetőleg elfoglalt napok vannak mögötte, ha ennyire nem jutott ideje összekapnia otthonát. Iratkupacok az íróasztalon, ruhadarabok és cipős dobozok mindenhol, a fürdőszobai pulton pedig egy négyzetcentimétenyi hely sincs.Valószínűleg néhány órával később – a fények arra utalnak, hogy beesteledett– azonban már büszkén mutatja körbe a pakolás utáni állapotokat. Örömében még egy kis táncot is jár, a már kipucolt fürdőszobájában.

Van egy olyan gyanúnk, hogy azért itt inkább valamiféle nagyszabású selejtezés történhetett, mintsem egy átlagos hétköznapi szobarámolás. Minden esetre sokak szemében így is nagyott nőtt az 50 Első Randi színésznője, amiért bevállalta, hogy életének ezt az oldalát is bemutatja rajongóinak.


Drew Barrymore a 'Real Deal'

A majdnem 17 milliós követőtáborral rendelkező színész-műsorvezető, hihetetlen mennyiségű pozitív visszajelzést kapott az instagrammon megosztott kis videójához. Követői és kollégái egyaránt méltatták, amiért nem félt felvállalni, hogy bizony ő is csak emberből van.

„Annyira jó érzés, amikor rájössz, hogy a hírességek (legalábbis néhány) is olyanok, mint bármelyikünk. Imádom, hogy normális fürdőszobája van és nem akkora, mint az én egész lakásom”

– írta az egyik kommentelő.

„Köszönöm neked most ezt. Néha úgy érzem a lakásunk minden helyisége egy katasztrófa és sosem fogom utolérni magam. Ez reményt adott”

– hálálkodott egy másik rajongó.

„Imádom, hogy mindig önmagadat adod, nem kellenek az álarcok! Itt vagy, megmutatod magad és ezzel mindannyiunknak könnyebbé teszed a normális emberi létet”

– jelentette ki egy harmadik hozzászóló.

Drew komédista kolléganője Nikki Glaser azt kommetelte a videóhoz: „Köszönöm, hogy mindig az igazi maradsz!”

Reméljük a kétgyermekes színésznő ezzel továbbgördíti a trendet kollégái közé, és így talán további hírességek függönyei mögé is bepillantást nyerhetünk a jövőben.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves