Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

„Celebeknél takarítok, hihetetlen, miket kérnek tőlem!”

2022. december 19.

4 perc olvasás

Kovács Gréta
takarítás sztárfocista celeb híresség vallomás celebvilág
„Celebeknél takarítok, hihetetlen, miket kérnek tőlem!”
© Shutterstock

Sztárok takarítója vallott arról a sok furcsa, már-már bizarr szívességről, amiket korábban a híres kliensei kértek tőle.


A sztárok élete nem csupa fény és csillogás: ezt más nem is tudhatná jobban róluk a saját takarítójuknál! Ágyaznak, porszívóznak, mosnak, pucolnak és rendbe tesznek minden olyan helyiséget, amiket hihetetlen állapotban hagynak rájuk a sztárok, de a furcsa kérésekből és kérdésekből, a bizarr szívességekből és botrányos megvesztegetésekből sincs hiányuk azoknak, akik egy-egy világsztár otthonában takarítanak. Egyikük most alaposan kibeszélte korábbi klienseit és minden olyan dolgot bevallott, amit ő is csinált a sztárok rezidenciájában, amikor ők nem voltak otthon.

„Nem csak takarítani kell a sztároknál, minden mást (is) rád bíznak”

Egy házvezetőnő, aki 15 éven át több, mint 300 sztár, politikus, sportoló és híresség házában takarított, egy Los Angeles-i takarító-ügynökségnél kezdte a karrierjét, később viszont annyira megkedvelték az ügyfelek, hogy sorra adták tovább a telefonszámát, derül ki a The Sun című lap által publikált történetből. Azt viszont, hogy ennek a takarítónak ilyen jó híre lett, csakis annak köszönhette, hogy mindent megcsinált a sztárklienseinek — még azt is, ami amúgy nem tartozott a munkakörébe.

Nemcsak a WC-t pucoltam és takarítottam, de ha kellett, éjszakákra szereztem lányokat vagy topless pincérnőket, ha a kliensem úgy kívánta. Nem volt ritka az sem, hogy a teljesen összepiszkított, véres vagy testnedvekkel teli ágyneműt kellett lehúznom és átcserélnem

— mondta a takarítónő, aki szerint mégsem ezek voltak a legrosszabb percei takarítóként, hanem azok, amikor lehetetlen helyzet elé állították a kliensei. Állítása szerint például az egyik sztárkliense napokon át stresszben tartotta azért, mert a menedzsere nem tudott neki VIP-jegyeket szerezni egy eseményre, a feladat pedig rá hárult. Miután persze sikeresen teljesítette a feladat, hatalmas jatt várt rá, de ezeket a stresszes munkanapokat utána heteken át nem heverte ki.

„iszonyat nagy a nyomás, minden tökéletes kell, hogy legyen”

A házvezetőnő állítása szerint a karrierje elején rendkívül nagy volt rajta a nyomás, hogy mindent tökéletesen tisztítson meg és minden tökéletesen álljon, de így is volt, hogy elkövetett hibákat. Igaz, állítása szerint ezekről nem tehetett, mert kliensei szerinte ilyenkor zavart, öntudatlan állapotban voltak, ezért nem hibáztatja őket.

Egy akkor 28 éves NBA-kosárlabdázó rendszeresen megalázott azért, mert vízcseppek voltak a mosdókagylóban. Vízcseppek a mosdókagylóban! Szerencsére nem kellett sokáig nála dolgoznom, mert egy milliárdos üzletember hihetetlenül kedves lányához és annak a plasztikai sebész férjéhez kerültem, akit annyira megszerettem, hogy végül 10 éven át nála takarítottam

— mondja a házvezetőnő, akit utolsó kliense többször el is vitt különböző luxusvásárlásokra, annyira jóban lettek. Rendszeresen vásároltak a Miami Beachen lévő luxusbutikokban, az olcsónak számító Targetben pedig több zacskónyi dolgot szokott kapni. Ezért viszont alaposan meg is dolgozott: az elkényeztetett kliensének állítólag minden reggel kifésülte a haját, a reggelijét pedig nemcsak elkészítette, hanem az ágyába vitte. Utána persze ő is ágyazott be, vitte ki a szennyesét és takarított fel utána, de állítása szerint sosem tette rossz érzéssel a munkáját. Remek fizetése volt, a kliense férje (aki egyébként plasztikai sebészként dolgozott), pedig egyszer egy mellműtéttel ajándékozta meg karácsonyra.

a hatalmas jatt ellenére mégis véget vetett a takarítói karrierjének

Takarítói karrierjébe aztán a 40-es évei végén teljesen belefáradt a házvezetőnő, aki egy hirtelen ötlettől vezérelve mondott fel a kliensénél.

Minden tökéletes volt, már amennyire egy takarítónőnek az lehet, viszont megismertem a férjemet, aki egy másik államban lakott. Odaköltöztem hozzá, később pedig saját takarítós vállalatot alapítottam hétköznapi emberek számára.

— meséli az egykori házvezetőnő, aki állítása szerint soha nem volt még boldogabb. Korábbi élményeiről és arról a sok furcsa, már-már bizarr dologról, amit a világhírű sztárok kértek tőle a lehetetlen pillanatoknak viszont könyvet tudna írni. Állítása szerint meg is tenné, de köti őt a titoktartási szerződés, ami miatt beperelhetik és elveszítheti a teljes vagyonát, ezért részletesen, névvel inkább nem osztja meg az élményeit a publikummal.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves