Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEMÉLYES TÖRTÉNET

„A súlyom miatt szégyenítettek meg a repülőn, senki sem volt hajlandó mellém ülni”

2024. január 25.

2 perc olvasás

ELLE

beszámoló repülő utazás megszégyenítés
„A súlyom miatt szégyenítettek meg a repülőn, senki sem volt hajlandó mellém ülni”
© Shutterstock

Az egyik utast a súlya miatt szégyenítették meg a repülőn, az esetről a TikTokon számolt be. 


Egyre gyakrabban szólalnak meg az emberek, és árulják el, ha valamilyen módon megszégyenítették őket. Kirsty Leanne egy videóban mondta el, hogy legutóbb a súlya miatt történt vele kellemetlenség egy repülőn.

A repülőn a súlya miatt szégyenítették meg a nőt

A 30 éves Kirsty Leanne igazán aktív a közösségi médiában, van TikTokja is, ahol legtöbbször utazási tippeket oszt meg. A legutóbbi beszámolóját is a @kirstyleannetravels nevű oldalán tette közzé, ekkor árulta el, hogy a súlya miatt csúnyán megalázták egy repülőn. 

Az egyik ilyen eset egy Spanyolországba tartó járaton történt, ahol az utazásrajongó az ablak mellet lévő ülésen ült, egy másik nő pedig a középső ülést kapta. 

Amikor meglátott, hogy az ablakban ülök, azonnal világossá tette, hogy nem akar ott ülni, és nyüzsögni kezdett. Bocsánatot kértem, hogy nem volt sok hely, de nem válaszolt, így a szokásos módon az ablakhoz szorítottam magam. Az egész repülés alatt a karfát nyomta lefelé, amennyire csak tudta – 98 százalékban lefelé volt, de az utolsó 2 százalék nagyon fájdalmas volt –, és zúzódásokat okozott nekem. 

A nő azzal fejezte be a történetet, hogy a nő el szeretett volna ülni, de végül nem volt rá lehetősége. Ezután több másik esetet is elmesélt, többször előfordult, hogy neki kellett volna átülnie, de nem olyan utas, aki szívesen leült volna mellé. A repülőgépen rendszeresen érik megaláztatások, melyek sokszor megkeserítik az utazást. 

Kirsty Leanne története megdöbbentette a követőit, és nagyon sokan leírták a kommentekbe, hogy felháborító, ahogyan viselkedtek vele. Nem kellene elnézést kérnie, csupán azért, mert létezik, a többi utasnak pedig sokkal megértőbbnek kellene lennie. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves