Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÜLFÖLDI VÁSÁRLÁSOK

Ezt a népszerű terméket hamisítják a Temu webshopban, így reagált a márka

2024. május 13.

1 perc olvasás

ELLE

hamisítvány temu laneige szájmaszk
Ezt a népszerű terméket hamisítják a Temu webshopban, így reagált a márka
© Laneige

A Temu webshop hamisított termékeket árul az egyik legnépszerűbb szájmaszkból. 


A Temu webshop egyre népszerűbb, a kedvező árak azonban nem véletlenül gyanúsak sokszor: a Laneige már fellépett a híres kínai weboldal ellen, mert az ő termékeiket is hamisítják.

A Temu a márkás szájmaszkot hamisítja

A Laneige, a TikTok-on híressé vált K-beauty márka hamisítási problémával küzd. A Temu-on számos hamis Laneige termék található, de a márka több fronton is fellépést kezdeményez a hamisítás ellen.

Julien Bouzitat, a Laneige és az Innisfree amerikai igazgatója szerint, a hamisítások száma az elmúlt három évben rohamosan nőtt, és leginkább a népszerű Lip Sleeping Mask és a Water Sleeping Mask termékeket érinti.

A Laneige mindent megtesz, hogy megszüntessék a hamisítványokat

A hamisított termékek nemcsak fogyasztói biztonsági kockázatot jelentenek, hanem a márka hírnevét is károsíthatják. A Laneige keményen dolgozik a hamisítás elleni harcban, bevezetve egy új weboldalt, ahol a vásárlók jelenthetik, hol árusítanak hamisítványokat.

A probléma azonban nehéz, hiszen a vásárlók sokszor nem is jönnek rá, hogy a termék hamisított. A gyártók arra kérnek mindenkit, vizsgálják meg a csomagolást, és gyanakodjanak a túl alacsony árakra. Ezen kívül, a keresőoldalakon is nézzenek utána annak, hogy néz ki egy hamisítvány. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves