A Nutella mousse tökéletes vendégváró desszert.
Hamarosan vendégek jönnek hozzád, de a desszert még hiányzik? Akkor ez a mindössze 2 hozzávalóból készülő Nutella mousse életmentő megoldás lehet! Ez a desszert minden Nutella rajongó számára kötelező! Krémes, csokoládés, édes és hihetetlenül könnyen elkészíthető. Máris mutatjuk a receptet!
A hideg tejszínt egy nagyobb tálban verd kemény habbá. Ezután add hozzá a Nutellát (valamint a porcukrot és a vanília kivonatot) és folytasd a keverést addig, amíg az egész jól össze nem áll, és levegős állagot nem kap. Ha megvagy, akkor a Nutella mousse-t egyenletesen öntsd ki poharakba. A habot legalább 2 órára, de akár egy éjszakára is hűtőbe teheted, hogy kellőképpen megdermedjen. Tálaláskor az extra ropogósság és ízélmény érdekében a tetejét megszórhatod pörkölt mogyóróval is. Jó étvágyat!
A Nutellát egyébként te magad is elkészítheted, ha nem szeretnél bolti verziót használni vagy, ha csak szimplán egészségesebb alternatívára vágysz. A házi Nutellát ugyanis bűntudat nélkül élvezheted, hiszen finom és természetes megoldást kínál az édesszájúak számára, hiszen egyesíti a csokoládé és a mogyoró gazdag ízét, anélkül, hogy az egészséget veszélyeztetné. A receptet ITT találod!
Korábban itt, az ELLE oldalán megosztottuk a házi Ferrero Rocher golyók receptjét, aminek az egyik alapanyaga a boltban vásárolható Nutella. A golyók így alapvetően elég sok cukrot tartalmaznak, de ha szeretnéd egy kicsit egészségesebben elkészíteni, akkor az alapját cseréld le a házi Nutellára, így máris sokkal kalóriaszegényebb változatban kapod meg az isteni finomságot. A receptet ITT találod.
(via)
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!