Az olaszok erre esküsznek: ez a legfinomabb spaghetti recept.
A spaghetti nem csak addig terjed, hogy veszünk fél kiló darált húst, vagy egy kis gombát és sonkát. Sokkal több lehetőség rejlik benne, és több mint 1000 válaszadó szerint ez a legjobb recept az ikonikus tésztából.
Megfőzzük a tésztát, felszeljük a paradicsomot, lereszeljük a parmezánt, apró darabokra vágjuk a fokhagymagerezdeket. A bazsalikomot, a petrezselymet és az oregánót is minél apróbb darabokra vágjuk.
Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, és egy serpenyőbe tesszük, majd a sajt és az olívaolaj kivételével hozzáadjuk a recept többi részét, és egybe sütjük őket. Ha készen van, nyugodtan öntsük le 100 ml olívaolajjal, és szórjunk rá parmezánt.
Ha még extrább változatot szeretnél, akkor a tésztát a serpenyős fázisnál öntsd fel 100 ml alaplével.
Ha szeretnéd videóban is megnézni az elkészítést, itt megtalálod.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!