Ezt a málnás raffaello tortát neked is ki kell próbálnod.
Könnyű, krémes, és egyszerűen ellenállhatatlan, ilyen a málnás raffaello torta, ami sütés nélkül, hihetetlenül hamar elkészül, és garantáltan mindenkit levesz a lábáról, aki megkóstolja. Ez a látványos, ízekben gazdag desszert, remek vendégváró sütemény, szóval, ha valami különlegeset szeretnél az asztalra tenni, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod ezt a receptet.
Első körben törd össze a kekszeket, majd keverd össze a vaníliás cukorral, az olvasztott margarinnal és a narancslével. Az egészet jól keverd össze, majd a masszát nyomkodd egy 20 cm átmérőjű, sütőpírral bélelt tortaformába. Az alapot tedd be a hűtőbe kb. 1 órára. Eközben egy kis edényben aztán keverd össze a zselésítő anyagot 50 ml vízzel, hogy sima, csomómentes keveréket kapj. Ezután a málnát, a cukrot és a 100 ml vizet tedd egy lábasba, és forrald fel. Majd add hozzá a zselés keveréket, ás állandó keverés mellett főzd addig, amíg be nem sűrűsödik. Mikor elkészült, akkor öntsd a forró málnás tölteléket a kekszes alapra, majd hagyd teljesen kihűlni.
Eközben egy másik lábasban keverd össze a vizet, cukrot és a vaníliás pudingport. Kezdd el főzni, folyamatosan keverd, míg sűrű nem lesz. Ezt követően mehet hozzá a margarin, a fehér csoki és a kókusz. Az egészet keverd simára, addig, amíg minden el nem olvad, és egynemű nem lesz. A keveréket fedd le folpackkal, és hagyd szobahőmérsékleten kihűlni. Eközben egy tálban verd fel a habtejszínt. Amikor a kókuszos krém már kihűlt, akkor keverj bele két evőkanál tejszínhabot, majd öntsd a kihűlt málnás réteg tetejére. Ezután egyengesd el rajta a megmaradt tejszínhabot. A torta tetejét díszítheted csokoládéval, extra málnával vagy kókuszreszelékkel is.
(via)
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!