Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nyaralás

Ezt az egy dolgot senkinek sem szabad használnia egy hotelben

2023. augusztus 27.

2 perc olvasás

ELLE

hotel nyaralás
Ezt az egy dolgot senkinek sem szabad használnia egy hotelben
© Shutterstock

Örülünk az ingyen cuccoknak, de ezeket jobb mellőzni egy hotelben. 


Lássuk be, hogy az ingyenes piperecikkeket sokan szeretik, ám mégis jobb, ha a saját termékeinket visszük magunkkal a hotelbe. Egy szálloda menedzser elárulta, hogy nem biztos, hogy minden olyan jó, mint amilyennek tűnik, és a helyében inkább hanyagoljuk a nyaralásunk alatt a szálláson kapott tusfürdőket és egyéb termékeket. 

Nem biztonságosak

A nevét nem árulja el az a menedzser, aki a TikTokon mondta el, hogy miért ne használjuk a hotelben kapott sampont, kondicionálót vagy testápolót, mert azok nem biztonságosak. A szakértő kiemelte, hogy sosem tudhatod, mi van a palackok belsejében. Hozzátette, hogy ez nem minden szállodára vonatkozik, azonban jobb csak akkor megbízni az ott kapott termékekben, ha tisztálkodószerek lezárt flakonokban érkeznek. Az újratölthető tartályoknál sajnos benne van a pakliban, hogy csalódás érhet minket. 

A korábbi vendégek tetszőleges számú ismeretlen folyadékot tölthetnek, beleértve a hajfestéket és a fehérítőt is. Valóságos rémálom

– mondta el a hotel menedzser.

Soha ne használd ezeket. Bízz bennem

– tette hozzá. 

A kommentelők megosztották a félelmeiket

Az egyik kommentelő megjegyezte, hogy attól fél mindig, hogy hajszál vagy szőr kerül a palackokba. A menedzser elmondta, hogy bizony ez már megtörtént abban a szállodában is, ahol ő dolgozik. Volt, aki arról osztotta meg a félelmét, hogy tart attól, hogy valaki belepisil a palackokba. Nos, a szakértő ezzel kapcsolatban sem volt biztató, így valószínűleg már ezzel is van tapasztalata. Lényegében a menedzser azt javasolja, hogy inkább mindenki hozza magával a saját piperecikkeinket. A TikTokról a posztot azóta eltávolították.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves