Megmutatjuk Ipsits Anita vegán fasírját, amit két összetevőből elkészíthetsz!
A húsmentes fasírt lehet ugyanolyan finom, mint a hagyományos verziója. A legjobb, hogy sok esetben ezek az ételek sokkal hamarabb elkészülnek, így még jelentős idő is megspórolható velük.
Ipsits Anita recepjét nagyon egyszerű elkészíteni, ezért akkor is az asztalra kerülhet, amikor nagyon kevés idő jut a főzésre. Nem kell hozzá hagymát szeletelni, esetleg zöldséget reszelni. Másik előnye, hogy hamar megsül, ezzel pedig valóban jelentős időt meg tudunk spórolni.
Keverjük össze a keveréket a vízzel és lefedve pihentessük 30 percig. Ezután nedves kézzel formázzunk 7 db fasírtot a masszából. Melegítsünk közepesnél magasabb hőfokra kókuszolajat vagy étolajat. Oldalanként 2,5-3 percig süssük, majd szedjük őket papírtörlőre.
Ha kókuszolajban szeretnéd sütni, akkor csak egyszeres adag elkészítése javasolt. Ha többet szeretnél sütni, akkor étolajban ajánlott sütni.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!