Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Black Friday

Így használd ki a Black Friday ajánlatait - tippek a vásárlási lázban égőknek

2023. november 10.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

vásárlás akció black friday kedvezmény
Így használd ki a Black Friday ajánlatait - tippek a vásárlási lázban égőknek
© Shutterstock

Az év legnagyobb kereskedelmi eseménye a Black Friday – élj a lehetőségekkel okosan!


Bár sokan vannak, akik ilyenkor legszívesebben bezárkóznának, és egyáltalán nem vágynak a tolongó tömegbe, de tény, hogy a Black Friday minden évben rengeteg embert megmozgat.

Nem meglepő a hatalmas érdeklődés, hiszen ilyenkor a legtöbb kereskedő az átlagosnál jóval nagyobb kedvezményeket biztosít a vásárlóknak.

A Black Friday idén november 24-re esik, de évek óta megszokott, hogy az egész hónapot a különböző leárazásoknak szentelik. Néha kaotikusnak tűnhet a vásárlás, de bizonyos termékeket és akciókat érdemes kihasználni.

Black Friday – tippek és trükkök a vásárláshoz

Íme néhány információ és trükk, hogy minél hasznosabban töltsd az időt, és minél több pénzt takaríts meg ezekben a napokban.

Nagy márkák alacsony áron

Tény, hogy ilyenkor még a drágább termékekhez is jóval elérhetőbb áron juthatsz hozzá. Ha régóta tervezel egy nagyobb beruházást például a műszaki cikkek terén, akkor kifejezetten kedvező ajánlatokkal találkozhatsz, ráadásul sok cég az év folyamán ilyenkor csökkenti a legalacsonyabbra az árait, tehát érdemes kivárni, és élni a lehetőséggel.

Tavalyi árak – átverés?

Jó tudni, hogy a drágább daraboknál nem feltétlenül jársz jól. Előfordulhat, hogy az őszi áremelések után a mostani kedvezmények valójában nem jelentenek nagy megtakarítást. A szakértők szerint különösen a ruhaneműk vásárlásánál kell megfontoltabbnak lenni. A műszaki cikkek esetében azonban nem ritka, hogy akár tavalyi áron is találhatsz hasznos darabokat.

Mennyit lehet spórolni ezzel?

Ez nagyban függ attól, hogy mit és mennyit vásárolsz. Mindig érdemes az adott termék árát több helyen is ellenőrizni. A gyerekjátékok, a műszaki cikkek és a háztartási termékek akciói általában nagyon kedvezőek, akár karácsonyra is bevásárolhatsz, ezekkel mindenképpen jól jársz.

balck-friday-elle.hu
Forrás: Shutterstock

A nagy csapda abban rejlik, hogy olyasmit is megveszel a vásárlási láz közepette, amire semmi szükséged. A plázákban való céltalan sétálgatás helyett gondold át, mire van szükséged, írj listát, és a leárazások kezdetén, a lehető leggyorsabban szerezd be azokat – így összesítve kifejezetten jól járhatsz a Black Friday kedvezményeivel.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves