A vodkás penne az internet új sztárja, amely nemcsak egy gazdag kulináris élmény, de hihetetlenül gyorsan és egyszerűen elkészül!
A vodkás penne már csak neve is arról árulkodik, hogy nem mindennapi fogásról van szó. A gazdag ízvilágú, mégis pofon egyszerűen elkészíthető tésztát lehetetlen elrontani, és annál nehezebb mértékletesen fogyasztani!
Tedd fel főni a tésztát, majd pár perc elteltével merj ki 100 ml-t a főzővízből. Vegyél elő egy serpenyőt, és olvaszd meg benne a vajat. Ha már elfolyt, jöhet a mogyoróhagyma és a fokhagyma, ezen pirítunk kicsit. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és a chilipelyhet, összekeverjük a hozzávalókkal. Ezt követően beleöntjük a vodkát, elkeverjük, majd a tejszínt, azt is elkeverjük, végül pedig a korábban mért tészta főzővizet, és azt is elkeverjük. Végezetül jöhet egy kis parmezán a paradicsomos szószhoz, amit szintén elkeverünk benne, majd lekapcsoljuk a tűzhelyet. Öntsük bele a serpenyőbe a tésztát, még egy kis parmezánt és keverjük el. Tálalhatjuk, és egy kis bazsalikommal, vagy a harmadik adag parmezánnal még jobban feldobhatjuk!
Az elkészítésről itt találsz videót.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!