Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Holiday season

3 olcsó és romantikus európai úti cél, ha a pároddal kikapcsolódásra vágytok

2023. augusztus 10.

2 perc olvasás

ELLE

Európa nyaralás párkapcsolat úti cél
3 olcsó és romantikus európai úti cél, ha a pároddal kikapcsolódásra vágytok
© Shutterstock

Mutatjuk a legromantikusabb európai úti célokat! 


Még az őszig szívesen kiruccanátok valahova a pároddal egy hosszú hétvégére? Most mutatunk 3 olyan európai úti célt, amik az olcsó kategóriába tartoznak, de rendkívül romantikusak, és megannyi szépséges látnivalóval várják a turistákat. Lássuk a legjobbakat! 

Észtország, Tallinn 

Gondoltál már valaha arra, hogy ellátogass Észtország fővárosába? Tallinn remek úti cél, és habár nincs olyan meleg, mint nálunk, de a Balti-tenger is ott van a közelben. Még érdemes egyébként mostanában ellátogatni, ugyanis egyre felkapottabb lesz a város, de egyelőre igen baráti áron vannak a szállodák és a szabadidős programok is. Megsúgjuk: van olyan romantikus, mint Párizs. Tallin óvárosa pedig egészen meseszerű! Íme, egy kis kedvcsináló. 

Törökország, Isztambul 

Isztambul, óúóúó! Isztambul! Ismerős a dal? Nos, a török város híres az Oszmán Birodalom hagyatékairól, de Ázsia kapujaként még érdekesebb. Olcsó és romantikus úti cél, de az biztos, hogy rengeteg látnivaló van, így pihenésre nem sok idő van, ha csak egy hosszú hétvégére készültök. Ha már ott jártok a Boszporusz partján semmiképp ne hagyjátok ki a Topkapi Palotát és a Hagia Sophia mecsetet.

Bulgária, Szófia

Kevesen tudják, hogy milyen gyönyörű Bulgária fővárosa. A magyar turisták többsége a Napospartot ismeri, de egyszer érdemes Szófiába is ellátogatni. A város sétával is könnyedén bejárható, az árak nagyon barátiak, és közben meseszép látnivalókat csodálhatunk. Az Alekszander Nevszki-székesegyház csodálatos, és a bolgár főváros szimbóluma. A város parkjai szintén gyönyörűek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves