Quantcast

Babavárás

Rihanna elárulta, miért mutogatja állandóan terhes hasát

Rihanna elárulta, miért mutogatja állandóan terhes hasát
© Instagram / badgalriri

Bármilyen szettet is ölt magára Rihanna, egy biztos, a hasát nem fedi semmi sem.

Rihanna a 2022 májusi Vogue címlapján szerepel vadító fotóival, hasát pedig ezúttal is büszkén mutogatja a képkockákon. Hogy ízléses fotók, vagy öncélú magamutogatás amit napról napra csinál, azon órákon át lehetne vitatkozni, őt viszont nem hatják meg a negatív kommentek.

Rihanna nem hajlandó takarni a hasát

„A testem éppen csodálatos dolgokat művel, úgyhogy nem fogok szégyenkezni miatta"

– fakadt ki Rihanna, aki alaposan megosztja az embereket terhességét illetően. Az egyik csoport imádja, hogy ilyen extrém, nem mindennapi ruhákban jelenik meg. Az emberek másik fele viszont teljesen ledöbbent, miért mutogatja minden alkalommal szabadon pocakját az énekesnő. 

Rihanna személyes küldetésének tartja, hogy újradefiniálja a kismama divatot, ezzel megmutatva a világnak, hogy nem kell mindenkinek bő, lógós szabadidő szettekbe rejtenie magát, csak mert növekszik a hasa.

„Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok az volt az első gondolatom, hogy nincs az a pénz, amiért én a kismama osztályon vásároljam amit felveszek. Túl nagy buli számomra az öltözködés, és nem hagyom, hogy életemnek ez a fontos része kimaradjon, csak mert változik a testem. Nagyon remélem, hogy az emberek fejében sikerül újradefiniálnom, mit is jelent a terhesség, és mit szabad egy várandós nőnek. A gyermekvárás ünnep, jelenjen ez meg az öltözködésben is!"

Nem volt egyszerű az elköteleződés

Az interjúban arra is kitértek, mit szól majd Rihanna, ha gyermeke nem szereti a divatot, ám erről hallani sem akar, állítása szerint akkor lesz majd nagy gondban.

Ezen kívül azt is elmesélte, hogy nagyon nehéz volt ASAP Rockyval a baráti kapcsolatot szerelemmé pozicionálni, eléggé megragadtak a korábbi szinten, és nehezen találták a módját annak, hogy újradefiniálják, mi van kettőjük között.

Via

Rihanna boldogabb mint valaha:

Megvesznek a rajongók Rihanna új pocakos fotójáért

Nagyon úgy tűnik, Rihanna véletlenül elárulta gyermeke nemét

Titokban eljegyezhették Rihannát