Quantcast

Baby Boom

Megvesznek a rajongók Rihanna új pocakos fotójáért

Megvesznek a rajongók Rihanna új pocakos fotójáért
© Instagram / badgalriri

Rihanna várandósan is igazi stílusikon, akiért milliók rajonganak.

Mint arról nemrég beszámoltunk, Rihanna első gyermekével várandós. A barbadosi popdíva pedig a kismamák között is az extrémebb kategóriába tartozik, ami a megjelenését illeti, mindenképpen. 

Lebuktatta magát Rihanna?

Hogy a baba milyen nemű lesz, azt egyelőre nagy titkolózás övezi, a sztárpár, Rihanna és ASAP Rocky nem kívánnak arról nyilatkozni, lányos, vagy fiús szülők lesznek-e. A lesi fotósok azonban minél rövidebb ideig szeretnék megválaszolatlanul hagyni a kérdést, így a kismama minden lépését követik. Így kapták lencsevégre, hogy egy kisgyermek ruhaboltban válogat a természetesen designer márkák darabjai közül, végül pedig egy fodros narancssárga ruhát vásárolt meg. Ebből sokan azonnal azt a következtetést vonták le, hogy kislánnyal várandós az énekesnő, aki azonnal válaszlépést is tett. Ezt követően ugyanis kék, a kisfiúkra jellemző árnyalatú ruhát is vásárolt, hogy elterelje a gyanút arról a teóriáról, mely szerint a ruha alapján kislánya születik majd. A rajongók nagy része szerint ez azonban csak figyelemelterelés, miután az énekesnő rájött, hogy csúnyán elárulta magát.

Büszkébb nem is lehetne!

Nemcsak a baba neme miatt állandó beszédtéma Rihanna terhessége, azért is, mert az énekesnő szinte sportot űz abból, hogy minél extravagánsabb szettekben jelenjen meg, hasát általában csupaszon hagyva. Elmondása szerint sosem érezte magát ennél gyönyörűbbnek és kívánatosabbnak.

Most éppen egy kék szett mellett tette le a voksát, amelyhez egy kék baseball sapkát is választott. Az énekesnő egy igen sokat mutató crop topot vett fel maxi szoknyával, szabadon hagyva az egész hasát. 

A rajongóknak láthatóan bejön kedvencük bevállalós stílusa, a közösségi oldalakon nem győzik dícsérni Rihanna merész szettjeit. Többen ikonnak, királynőnek nevezték, és mind osztják véleményét abban, hogy valóban nem volt még ennél szexibb!

A pénz miatt nem kell aggódnia

Az énekesnő egyébként első alkalommal került fel a napokban a Forbes milliárdosainak listájára, így ugyan még nem tudni, mennyi időre vonul majd vissza a baba mellett, ha egyáltalán vannak ilyen tervei, az anyagiak miatt biztosan nem kell majd aggódnia. A lap szerint ő a világon a legjobban kereső zenész a női előadók között. Történelmi jelentősége is van az új címnek, ő lett ugyanis Barbados történetének első milliárdosa is. Hiába a toplistás slágerek, az énekesnőnek nem csupán dalai hoznak a konyhára, de egyéb vállalkozásai is igen keresettek, a Fenty Beauty például az elmúlt évek egyik legsikeresebb kozmetikai márkájává nőtte ki magát. 

Via

Mit tudunk eddig Rihanna terhességéről?

Titokban eljegyezhették Rihannát

Rihanna egy mesés ezüst ruhában villantotta meg növekvő hasát, azóta is mindenki róla beszél

Rihanna meglepő mellékhatást tapasztalt a terhessége során