Quantcast

Royal Fashion

Katalin hercegné kedvenc cipője a nők álma

Katalin hercegné kedvenc cipője a nők álma
© Getty Images

Nem lehet betelni Katalin hercegné tökéletes ízlésével, egyszerűen nem tud mellényúlni!

Kifogástalan ízlésével és mindig ragyogó külsejével méltón vált a nők legnagyobb stílusikonjává Katalin hercegné – még úgy is, hogy öltözékének rengeteg udvari szabálynak kell megfelelnie, ami miatt még a hétköznapokban sem viselheti azt, amit szeretne. 

Katalin hercegné igazi divatikon

Legutóbbi megjelenése alkalmával például mindenkit elkápráztatott Cambridge hercegnéje, aki egy zöld színű, tüllszoknyás Jenny Packham ruhát viselt arra az estélyre, amit Patrick Allen (Jamaica főkormányzója) szervezett az ő és Vilmos herceg tiszteletére.

Katalin hercegné azonban nemcsak a különleges alkalmakkor tud stílusosan felöltözni, hanem akkor is, amikor nincsen a vakuk kereszttüzében: karibi-körútjuk búcsúján Katalin ugyanis egy igen nőies, ’80-as évekbeli Alessandra Rich divattervező által készített ruhában tündökölt – a szemfüles rajongóknak viszont nem is a ruha, hanem a hercegné által viselt hófehér cipő tűnt fel, melyet már vagy egy tucatnyi alkalommal lehetett látni rajta.

Kedvenc cipőjéhez ragaszkodik

A gyönyörű magassarkú cipő az olasz Gianvito Rossi dizájner mesterműve, mely legalább hat különböző színben (fekete, fehér, barna, bézs, bordó, ezüst) van meg a hercegnének. A jelenleg 590 euróba (kb. 221 000 Ft) kerülő cipő 10,5 centis sarokkal rendelkezik, tehát igencsak magas – Katalin hercegnének azonban ez nem okozhat gondot, hiszen már rengeteg eseményen láthattuk ebben a cipőben megjelenni.

https://www.instagram.com/p/CP-3OKUluQ-/

https://www.instagram.com/p/CP-3OKUluQ-/

Sikkes és szexis Gianvito Rossi 105-ös cipője minden nő álma:

Via

Ellesnél még néhány divattippet Katalin hercegnétől?

Katalin hercegné talán még sosem volt ilyen gyönyörű

Katalin hercegné valósággal kikel magából, ha ezt a színt kell hordania

Katalin hercegné olyat tett, amit eddig még egy uralkodó sem