Quantcast

PINK ÁLOM

Megőrülnek az influenszerek a Balenciaga új pink szőrmés üzletéért

Megőrülnek az influenszerek a Balenciaga új pink szőrmés üzletéért
© Balenciaga

London előkelő negyedében egy igazi álomvilágot hozott létre a Balenciaga: a divatház rózsaszín szőrmével borított pop-up üzletének dizájnjáért odáig vannak az influencerek.

Az 1919-ben alapított Balenciaga a modern divat úttörőjeként már rengeteg sztár gardróbját (köztük Kim Kardashianét, Kendall Jennerét, Hailey Bieberét és Dua Lipáét) reformálta meg, a divatház különleges kreációi pedig a mai napig óriási hatással vannak a világra. A márka legújabb húzása egy különleges pop-up üzlet London egyik legelőkelőbb negyedében, mely még két teljes héten át várja az érdeklődőket. 

Az ideiglenes pop-up üzlet érdekessége, hogy a belső dizájnt – beleértve a polcokat, az asztalokat, a padlót és a falakat – tetőtől talpig rózsaszín szőrme borítja, egy rendkívül különleges vizuális élményt adva ezzel. 

Az üzletben csak a Balenciaga jelenleg legnépszerűbb termékeit lehet kapni, egészen pontosan a táskákból, pénztárcákból, kártyatartókból és más apróbb kiegészítőkből álló Le Cagole nevű szekció darabjai érhetőek el. Ám ezeket ezúttal egészen különleges, limitált színkombinációkban lehet megvásárolni – ráadásul arany fóliával szegélyezett, egyedi feliratokat és kristályokkal díszített kezdőbetűket is lehet kérni hozzájuk, mely szintén a márka egyik újdonsága.

A mesés londoni pop-up üzlet május 8-án zárja be a kapuit, addig viszont még rengeteg érdeklődőre számítanak: a közösségi média felületeken ugyanis sorra jelennek meg az itt készült fotók. Az influencerek egyszerűen rajonganak érte, rengetegen látogatnak el kizárólag azért, hogy lőjjenek néhány különleges szelfit az Instagramra vagy a TikTokra, a külföldiek körében pedig igazi turisztikai látványossággá nőtte ki magát ez a rózsaszín szőrmével borított helyszín. 

Via

Ne maradj le a legfrissebb divathírekről!

Mindenki a Zara tavaszi ruháját akarja, várólista van rá világszerte

Vera Wang szerint az öregedés már „lejárt” téma

Katalin hercegné kedvenc cipője a nők álma