Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Demi Lovato merész otthonától eláll a lélegzeted

2022. október 26.

3 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

otthon ház sztár Demi Lovato extrém
Demi Lovato merész otthonától eláll a lélegzeted
© RB/Bauer-Griffin / Getty Images

Az énekesnő, Demi Lovato háza minden, csak nem unalmas


Mikor kitört a koronavírus járvány, a díjnyertes dalszerző, Demi Lovato is rádöbbent, nem mindegy milyen környezet veszi körül otthon. Belevetette magát a Los Angeles-i ingatlanpiac kínálatába és addig nem nyugodott meg, míg meg nem találta ezt a házat, aminél semmiben nem kellett kompromisszumot kötnie. A hat hálószobás, hét fürdőszobás ingatlan minden téren tükrözi a személyiségét.

Belépve a botrányairól híres énekesnő házába egy kellemes, visszafogott tónusú fogadótérbe érkezik az ember, amiből azonban egy nagyon is merész és színes nappali nyílik. Tigrismintás House of Hackney szőnyeg, Moooi csillár és a rengeteg különleges dekordarab, anyag teszi ezt a szobát nagyon egyedivé.

„Azt szerettem volna, ha ez a nappali maximalizmust és kreativitást sugároz, hozza a WOW faktort”

- mesélte Demi Lovato.

Demi Lovato házában külön játszótere van a kutyáinak, ahonnan nem hiányozhattak a Magis Puppy dekorelemek, illetve a kutyái festett portréi sem. A sminkszobájába lépve az énekesnő mesélt az egyedi méretre gyártott Gustaf Westman tükörről és a szoba rózsaszín és zöld árnyalatairól, amik hangulatossá teszik a teret.  Demi nappalijában is bőven akad megcsodálnivaló, kezdve a bonsai fa kávézóasztaltól az onyx lámpákig.

„Van itt egy bőrmalac is, mert miért ne”

– mondta az énekesnő. 

A padlizsán színű nappalihoz, sárga virágos Gucci tapétás konyha kapcsolódik, melynek központi darabja a márványos konyhasziget.  

„Szeretek főzni és vendégeket fogadni, szóval elengedhetetlenül fontos volt számomra ez a nagy konyhasziget.”

Barátait nem csak jóllakatni, de szórakoztatni is szereti az énekesnő. Lovato házának egyik legextravagánsabb szobája ezért a “Shroom room”, ahol a zenére színváltós felhőlámpa és az énekesnő egyedi igényeire gyártott Jen Stark mennyezet festmény koronázza meg a helyiséget.

A főhálószoba az énekesnő spirituális oldalát tükrözi: a szoba minden sarkában vannak gyógyító hatású kristályok, amik egyre népszerűbb wellness elemei a lakberendezésnek.  A ház kertjében ugyanúgy visszaköszön Lovato excentrikus stílusa a vibráló színekkel és dizájn darabokkal. Medence, bár, földbe süllyesztett trambulin és egy miniatűr mókus etető padocska is színesítik Lovato udvarát. A kert végében, az eredetileg medenceházban, az énekesnő külön otthoni stúdiót hozott létre, ahol legutóbbi albumát is írta.

„A stúdióm szent hely számomra. Itt teljesen önmagam lehetek, sebezhető is akár, és csak arról írhatok, amit érzek." 

Az idén megjelent HOLY FVCK című albumán Demi Lovato őszintén énekel mentális nehézségeiről és drog problémáiról. Azonban az énekesnő közösségi oldalán, Instagram történetben bejelentette, hogy nyolcadik albumának turnéja lesz az utolsó.

„Olyan rohadt rosszul vagyok, az ágyból sem tudok kikelni. Nem tudom tovább csinálni. A következő turném lesz az utolsó. Szeretlek titeket és köszönöm srácok.”

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves