Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

A csempe a múlté, luxustrend váltja, ami meglehetősen olcsó

2024. április 30.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezési trendek trend fürdőszoba konyha csempe mozaik
A csempe a múlté, luxustrend váltja, ami meglehetősen olcsó
© Shutterstock

Régóta népszerű elemnek számít a klasszikus csempe, az utóbbi időben azonban egyre nagyobb teret kap egy másik dekorációs elem, amitől sokkal mutatósabb lesz minden otthon! 


Nagyon sokat változtak a dekorációs trendek az elmúlt években. Voltak azonban olyan irányzatok, melyek évek óta népszerűnek számítanak. A klasszikus csempék is ebbe a kategóriába tartoztak, idén azonban a mozaikok fokozatosan leváltják őket! 

Különleges mozaikok váltják a csempéket 

A mozaikok egyre népszerűbbek, hiszen sokkal egyedibbek, mint a hagyományos csempék. Az apró formák egymáshoz illeszkedve igazán luxus hatást nyújtanak, még a legegyszerűbb színeket tartalmazó fürdőszoba is egyedülállóbb lesz. 

Monokróm 

Bár idén egyre többször kerülnek előtérbe az élénk színek, mint például a piros, a fehér ideje sem járt le. Egy olyan fürdőszobában, ahol a fehér szín dominál, nagyszerűen mutat egy mozaik, sokkal jobban feldobja, mint a csempe. 

Kék részletek 

A kék idén nagyon népszerű színnek számít, egyre gyakrabban kerül elő a fürdőszobák és a konyhák kapcsán. Egy kék mozaikokkal kirakott fal csodásan feldobja bármelyik fürdőt

Fényes elegancia 

A mozaiknak nem muszáj egyetlen falra korlátozódnia, akár az egész fürdőben dominálhat. A padlón kifejezetten jól mutat, a különféle minták például remekül mutatnak. Ahogyan a színekről sem érdemes elfeledkezni, egy előkelő zölddel minden fürdőszoba exkluzív hatást nyújt. 

Vintage varázslat 

Bár a különféle mintás mozaikok keverése elsőre nagyon soknak tűnhet, egy vintage konyhában például tökéletesen mutatnak. A kék és a zöld keveredése kellemes, elegáns hatást nyújt. 

Letisztult és elegáns

Ha nem szeretnéd, hogy túlságosan sok minta keveredjen egy helyiségen belül, akkor válassz egy árnyalatot, mondjuk a kéket. A kék konyhabútor a színben passzoló mozaikkal csodásan mutat. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves