Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Lionel Messi ezt az óriási palotát vette meg Miamiban

2024. január 29.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés dekor Lionel Messi Inter Miami Lionel Messi Miami Lionel Messi háza
Lionel Messi ezt az óriási palotát vette meg Miamiban
© Getty Images / Megan Briggs

A focilegenda, Lionel Messi fényűző új otthont vett családjának.


Lionel Messi és fiatal családja egy hatalmas, 10,75 millió dolláros birtokot vásárolt Fort Lauderdale-ben, amelyben 10 hálószoba, egy spa fürdő, két hajókikötő és egy úszómedence is található.

Különleges otthonba költözött Lionel Messi 

Az argentín szupersztár júliusban igazolt le az Inter Miamihoz, szezononként 50-60 millió dollárért, valószínűleg a család ezért is döntött az ingatlan mellett. A lenyűgöző ház közvetlenül a Dél-Floridát átszövő hangulatos tengeri csatornarendszer partján fekszik, alig 15 perces autóútra a miami DRV PNK stadiontól és edzőbázistól. 

A házban a 10 háló mellett, kilenc fürdőszoba, egy olasz konyha, egy VIP lakosztály és egy óriási erkély található, amely Fort Lauderdale városára néz. Az egész ház stílusából sugárzik a fényűző, glamour stílus, sok bársonnyal és arany kiegészítőkkel. A Messi család gondtalan szórakozásáról pedig saját moziterem, illetve golf- és versenyszimulátorok gondoskodnak. Igazi valóra vált amerikai álom!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves