Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tiszta otthon

3 hiba, amit tilos elkövetni a fürdőszobában takarítás közben

2023. augusztus 30.

2 perc olvasás

ELLE

otthon fürdőszoba takarítás tippek
3 hiba, amit tilos elkövetni a fürdőszobában takarítás közben
© Getty Images

A fürdőszoba takarítása talán nagyobb körültekintést igényel, mint gondoltad.


Egy lakásban a fürdőszoba és a konyha az a két pont, ahol a higiéniára fokozottan oda kell figyelni, így a takarításra is nagy figyelmet kell fordítani. Van azonban néhány hiba, amit sokan elkövetnek, ezzel pedig sokat rontanak a takarítás minőségén és tartósságán.

Egy Amateur Cleaner néven ismert felhasználó a közösségi médiában osztotta meg azokat a rossz szokásokat, amik akadályozhatnak abban, hogy tökéletesen tisztává varázsold az otthonod.

3 gyakori hiba a fürdőszoba takarításakor

A 23 éves felhasználó szerint a tükrök törölgetése közben le kell kapcsolni a körülöttük lévő lámpákat, ugyanis az izzók által termelt hő csíkokat hagy az üvegfelületeken a takarítás során.

A második gyakori hiba, amivel a fiatal nő szerint mindenkinek le kellene számolnia, a mikroszálas törlőkendők használata a WC-ülőke takarításához. Ez véleménye szerint nem higiénikus, így inkább az eldobható papír törlőkendők használatát javasolja erre a célra.

@theamateurcleaner These are common mistakes!! #cleantok #cleaningtiktoks #fyp #cleaninghacks #lysol #tips #cleaningmotivation ♬ original sound - Carolina Mccauley - Home Hacks

Végül pedig elárulta, hogy a WC körül való feltörléshez a felmosó mop használata helyett előnyösebb a fertőtlenítőszerrel átitatott nedves törlőkendők alkalmazása a tökéletes tisztaság érdekében.

A tippek sokak számára ismeretlenek voltak, és a 344 ezer megosztás is azt bizonyítja, hogy nagyon sokan hálásak a fiatal nő tanácsaiért.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves