Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

3 trükk, amivel a lakberendezők még exkluzívabbá teszik a hálószobákat

2023. július 30.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés lakberendezési trendek hálószoba lakberendezési tárgyak lakberendező lakberendezési trend
3 trükk, amivel a lakberendezők még exkluzívabbá teszik a hálószobákat
© Shutterstock

Ha a nyár folyamán feldobnád valamivel a hálószobádat, de nincs semmilyen ötleted, jó helyen jársz: a lakberendező most 3 olyan trükköt is megosztottak, amivel sokkal exkluzívabb lehet a hálód!


A tökéletes lakberendezés mindenki számára más jelent: vannak, akik szeretik a minimalista tereket, mások a barátságos, ámde kicsit zsúfolt helyeken érzik magukat a legjobban. Akárhogyan is legyen, az biztos, hogy ha hálószobáról van szó, a többség a nyugodt, kiegyensúlyozott megjelenést szereti, amiben nyugodtan lehet pihenni és lazítani. A lakberendezők most három olyan trükköt is megosztottak, melyek segítségével még szebbé, exkluzívabbá lehet tenni a hálószobát!

1. RUHÁZZ BE EGY SZÉP FEJTÁMLÁBA

A szakértők szerint a fejtámla nélküli ágyak túlságosan is fiatalos, kollégiumos hatást kölcsönöznek a hálószobának, ezért még a legegyszerűbb, matracos ágyhoz is érdemes venni egy szép, a szoba megjelenéséhez illő fejtámlát. Karaktert, eleganciát kölcsönöz a térnek, arról nem is beszélve, hogy így az ágyban való ücsörgés, olvasgatás is sokkal kényelmesebb lesz.

2. HASZNÁLJ SOK DÍSZPÁRNÁT!

Vannak, akik szerint feleslegesek a díszpárnák, amik praktikai szempontból tényleg nem töltenek be nagy szerepet, ám a színben és anyagban is remekül összekombinált párnák emelhetik a szoba megjelenését és fényét. A lakberendezők szerint sokkal elegánsabbnak hat az az ágy, ahol a beágyazás során ágytakarót és díszpárnák sokaságát is használják, ezért ha olcsón, kevés költekezésőbl szeretnéd valamivel feldobni a hálószobádat, mindenképpen ezt a dekorálási tippet vedd előre!

3. DÍSZÍTSD AZ ÁGY MÖGÖTTI FALFELÜLETET

Akárcsak a fejtámlák, az ágy mögötti falfelületek is azt a célt szolgálják, hogy minél szebb és karakteresebb megjelenést kölcsönözzenek a hálószobának. Ha a fejtámla már megvan és még valamivel szeretnéd exkluzívabbá tenni a hálószobát, akkor érdemes elgondolkodni egy 3D-s csempe, egy mozaikcsempe, egy gipszfal vagy akár egy szép, minőségi tapéta beszerzésén, ami árnyalataiban és mintájában illik a szoba hangulatához. Nem kell, hogy az egész szobát átalakítsd, elég, ha az ágy támlájának szélességében feded be a falat, elképesztően fog kinézni a lakberendezők szerint!

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves