Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sztárotthon

Nézz be a fenegyerek rapper, Drake elképesztő torontói házába

2022. augusztus 20.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés otthon Dekoráció ház sztárotthon dekor
Nézz be a fenegyerek rapper, Drake elképesztő torontói házába
© Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Nem is ház, sokkal inkább kastély Drake otthona, ami tele van lélegzetelállító megoldásokkal!


Drake több száz négyzetméteres háza, az NBA méretezésű kosárlabda pályával, saját spa szárnnyal, minden szempontból extravagánsnak minősül.

Az impozáns Drake-birtok, ahogy a tervezője, Ferris Rafauli kanadai építész nevezi, a luxus minőségű kivitelezés mintapéldája, a belső terekben tobzódnak a márvány, egzotikus fa, bronz burkolatok, bútorok. 

„Mivel a szülővárosomban, Torontóban építettem ezt a házat, azt akartam, hogy a szerkezete minimum 100 évig szilárdan álljon. Hogy legyen monumentális léptékű és hangulatú”

– mondta Drake szenvedélyesen projektjéről. 

Igazi kastélyban él Drake

Az Embassy névre keresztelt ház a hagyományos Beaux Arts építészet klasszikus, szimmetrikus jegyeit viseli, amit kortárs szellemiséggel tett modernné a tervező. „Formáját, anyagait és kivitelezését tekintve az építmény egy igazi 19. századi márvány kastély. De a külső profilok minimálisak, a vonalak pedig egy kicsit tisztábbak” – mondja Rafauli, aki saját, ontariói székhelyű építészeti stúdióját vezeti.

„Ebben a házban nincs stukkó, átfestés vagy hamis arany. Drake nem ezt akarta, és én sem csinálok ilyet.” 

Rafauli a belső terek stílusát „modern Art Decoként” írja le, ismét egy klasszikus történelmi stílusra utalva, amelyet úgy fiatalítottak, hogy tükrözze a korszellemet, valamint Drake személyiségét. „Elsöprő luxus. Ez az üzenet a szobák méretén, valamint a padlók, mennyezetek anyagán és részletein keresztül is egyértelmű. Biztos akartam lenni abban, hogy az emberek lássák, mennyi munkát tettem abba, amit elértem.” 

Drake kedvenc helye a házban a fő hálószobás lakosztály, amihez egy hatalmas terasz is csatlakozik. „A hálószoba az a hely, ahol éjszaka kiszakadok a világból, és ahol reggel kinyitva a szemem, újult erővel folytatom az életem” – mondja. „Az ágy lehetővé teszi, hogy lebegj, a zuhany lehetővé teszi, hogy menekülj és összeszedd a gondolataidat, a öltözőszoba pedig arra késztet, hogy magaddal beszélgess” – mondta a rapper.

Drake kanadai palotájának pompáját látva a rapper hosszú távra tervez:

„Szerintem a ház azt is üzeni, hogy örökre szilárd gyökereket eresztettem azon a helyen, ahol születtem."

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves