Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HELLO SUMMER

Ebben a csodás, 30 millió dolláros nyaralóban lazít Leonardo DiCaprio

2023. július 15.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés nyaraló gigi hadid leonardo dicaprio Hampton White Party
Ebben a csodás, 30 millió dolláros nyaralóban lazít Leonardo DiCaprio
© Getty Images / Laurent KOFFEL/Gamma-Rapho

Leonardo DiCaprio különleges nyaralót bérelt ki!


Még hollywoodi mércével is drága hétvégéje volt Leonardo DiCaprionak, aki a július 4-ei amerikai nemzeti ünnepet Hamptonsban töltötte Gigi Hadid társaságában. A Tao Group alapítója, Marc Packer júliusi negyedike partiján látták őket együtt, majd később a Water Mill-ben tartott bulin. Egyes források szerint az ottlétükre az Oscar-díjas színész kibérelt egy 28,9 millió dolláros történelmi birtokot. 

Hogy elvonuljanak a fotósok lencséje elől DiCaprio ezt a Hampton-i luxusotthont bérelte ki, ami 9 hálószobával, 10 fürdővel, úszómedencével, teniszpályával, edzőteremmell, gyógyfürdővel, szaunával, és moziszobával is rendelkezik. 

DiCaprio később Michael Rubin sztároktól zsongó “White party” -ján is feltünt, de ezen a bulin már Hadid nélkül jelent meg. Jennifer Lopez Ben Affleck-el, Kim Kardashian a testvéreivel és Justin Bieber feleségével is részt vett a fényűző rendezvényen.

A sztárpárról először tavaly szeptemberben, a New York-i Fashion Week után röppentek fel a hírek, azóta is állandó találgatásoknak adnak táptalajt, együtt vannak-e, vagy csak barátok. Azt nem tudni, hogy a nyaralót a világsztár meddig bérli, de nem lepődnénk meg, ha gyakran töltené ott a hétvégéket, mivel az épület igazán pazar! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves