Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A tojásnak annyi

Új rekord: Lionel Messi fotója lett minden idők leglájkoltabb Instagram-posztja

2022. december 21.

2 perc olvasás

Gyulai Bence

instagram rekord foci Lionel Messi lájk
Új rekord: Lionel Messi fotója lett minden idők leglájkoltabb Instagram-posztja
© Fotó: Instagram/LeoMessi

Lionel Messi a második helyre szorította le azt a bizonyos tojást, elképesztő mennyiségű lájkkal.


Nemcsak a foci-vb-n győzött Lionel Messi, hanem az Instagramon is! Nem lennénk most a Kylie Jenner-ellenes virális tojás helyében!

Az eddigi rekord

Csaknem 4 éve volt, hogy valakik megelégelték, hogy az Instagram leglájkoltabb képe Kylie Jenneré 18 millió kedveléssel, és posztoltak egy képet egy tojásról azzal a céllal, hogy megdöntse ezt a rekordot. Bár tényleg csak egy sima tyúktojásról van szó, a kampány 9 nap alatt meghozta a sikert, sőt, azóta már messze túl is lőtt a célon, mert jelenleg 57,7 millió lájknál jár. 2019 januárjától tegnapig ez a tojás volt a világ legkedveltebb Instaposztja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)

Sokat változott a világ az elmúlt 4 évben, például először az Instagram, majd egyes felhasználók elkezdték rejtegetni a lájkszámokat, de ez mit sem változtatott azon a tényen, hogy a világ egy kompetitív hely maradt, és a közösségi médiától kezdve a profi sportig kb. alig van olyan területe az életnek, ahol ne lennénk versenyeztetve egymással. (A jóga többek között azért annyira gyógyító és radikális dolog manapság, mert a szellemisége teljesen szembemegy a modern világ domináns attitűdjével: nem lehet benne senki ellen küzdeni, nem lehet benne nyerni, rekordot sem lehet megdönteni, világbajnokság sincs belőle. Manapság már énekeseket is csak akkor nézünk-hallgatunk meg a tévében, ha egymás ellen harcolnak és a végén valaki nyer, a többiek meg veszítenek: a tehetségkutatókon meg az Euróvízión kívül nem nagyon maradt már zenei műsor a tévékben. Hmm.)

Messi nyerte az Insta-vb-t is

Nos, miután az argentin válogatott vasárnap este megnyerte a futball-világbajnokságot, a csapat legnagyobb sztárja, Lionel Messi is kirakott egy posztot arról, játékostársaival mennyire örültek a győzelemnek. A focit gólra játsszák, az Instagramot pedig lájkra, Messi aztán nem rejti el a kedvelések számát, úgyhogy itt az új nyilvános világrekord: az alábbi posztra ennek a cikknek a megjelenéséig több, mint 68,6 millió szivecske érkezett.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Messi egyébként nemcsak a csapattal, hanem a családjával is ünnepelt vasárnap este, erről ebben a cikkben írtunk részletesebben.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves