Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tánc

Elképesztő videó szivárgott ki Victoria Beckhamről

2022. október 25.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
victoria beckham spice girls tánc videó
Elképesztő videó szivárgott ki Victoria Beckhamről
© Fotó: Instagram/@victoriabeckham

Victoria Beckham egyre többször mutatja meg a vicces oldalát. 


Victoria Beckham sokak szemében egy szigorú üzletasszony, aki keveset mosolyog, és csupa merevség. Ám a divattervező az utóbbi időben egyre többször cáfol rá az előítéletekre. Most egy televíziós műsorban mutatta meg, hogy még emlékszik a régi tánclépésekre. 

Annak ellenére, hogy sokan túlságosan merevnek, szigorúnak tartják, a 48 éves divattervező egyre többször okoz meglepetéseket. Most ismét tánccal hívta fel magára a figyelmet. 

Victoria Beckham még emlékszik a régi táncokra

Victoria a Watch What Happens Live! című tévéműsor vendége volt. A beszélgetés során felidézte az egyik emlékezetes összeállítását, amit még 1999-ben viselt. Állítása szerint a fekete bőroverall a mai napig kísérti. Ennek ellenére nem bánja, hiszen akkor jól érezte magát benne. 

Egész este nagyon felszabadult volt, Victoria olyannyira jól érezte magát, hogy egy rövid időre még táncolni is elkezdett. Megmutatta, hogy nem felejtette el a Spice Girls jól ismert táncmozdulatait. A műsor felvételén a Stop című dal koreográfiáját mutatta be. 

A beszélgetés végén Victoria Beckham elmondta, hogy nagyon szerette a Spice Girlst, imádja a lányokat, de nem gondolja, hogy valaha ismét összeállnának. Teljesen más irányt vett az élete, családja van, a divattervezésben pedig igazán örömét leli. Az éneklés pedig marad hobbi. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves