Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZÜLETÉSNAP

Visszatér a Spice Girls! - Victoria Beckham is!

2022. július 07.

2 perc olvasás

ELLE

david beckham victoria beckham Forma 1 spice girls születésnap
Visszatér a Spice Girls! - Victoria Beckham is!
© Shutterstock

Nagyon úgy tűnik, megtörténik amire oly sokan és oly régen várnak: ha csak egy dal erejéig is, de újra egyesül a Spice Girls, méghozzá Victoria Beckhammel!


A Spice Girls, köztük Victoria Beckham, tíz év után először készül újra egyesülni – Geri Horner titkos 50. születésnapján.

Először lesz ötven éves egy Spice Girl

Ginger Spice az első a zenekarból, aki betölti a mérföldkőnek számító 50. életévét, ahová meghívta Emma Buntont, Mel B-t és C-t, és persze Victoria Beckhamet is. A pazar ünnepségre szeptember 17-én kerül sor. 

Geri, aki azóta a Red Bull Forma-1-es csapat legfelsőbb vezetőjének, Christian Hornernek a felesége, állítólag azt tervezi, hogy rövid beszédet mond, majd felkéri a lánybanda tagjait, hogy fáradjanak fel a színpadra, csatlakozzanak hozzá, és adják elő az egyik legütősebb slágerüket!

A 2012-es londoni olimpia záróceremóniája óta ez lesz az első alkalom, hogy a Spice Girls tagjai együtt lépnek színpadra. A buli tematikája az időtlen elegancia lesz, ami a vendéglistát elnézve nagyszerű választás. Tele lesz ismert, előkelő emberekkel a parti, ahol nemcsak az énekesnő, de üzletember férjének baráti köre is tiszteletét teszi. 

A bulit Oxfordshire-ben, egy II. fokozatú műemléki kastélyban tartják, amely csupán rövid sétára van David és Victoria Beckham cotswoldsi kastélyától.

Victoria Beckham is érzi, hogy ez egy fontos találkozás lesz

A hírek szerint a lányok már alig várják, hogy újra találkozzanak, és a terv az, hogy mind az öten eléneklik a Happy Birthday-t, majd felállnak a színpadra, hogy csatlakozzanak Gerihez egy dal erejéig, esetleg a Wannabe-re.

Egy informátor szerint a Spice Girls tagjai érzik, mennyire fontos lenne újra egyesülniük, és szívük mélyén mind vágynak is rá. Ugyan 2017-ben már összejöttek egy világkörüli turnéra, de akkor Victoria Beckham nélkül tették mindezt, aki nem volt hajlandó részt venni rajta, hogy divatbirodalmára koncentrálhasson.

Az 1994-ben alakult együttes több mint 100 millió lemezt adott el, ezzel minden idők legsikeresebb lánybandájává vált.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves