Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BROOKLYN BECKHAM

Victoria Beckham nyilvánosan állt bele fia feleségébe

2022. szeptember 05.

1 perc olvasás

ELLE
david beckham victoria beckham Vogue Brooklyn Beckham
Victoria Beckham nyilvánosan állt bele fia feleségébe
© instagram.com/victoriabeckham

Victoria Beckham kezdetben jó viszonyt ápolt fia szerelmével, mostanra azonban minden megváltozott.


Egy ideje úgy hírlik, Victoria Beckham és menye, Nicola Peltz között hidegháború dúl. A közelmúlt eseményei pedig nagyon úgy tűnik, alátámasztják az állításokat. 

Nyilvánosan háborúzik Victoria Beckham menyével

Ismét fellángoltak a Victoria Beckham és Nicola Peltz közötti viszályról szóló pletykák, mivel az egykori énekesnő és férje, David Beckham nem gratulált neki a fiukkal, Brooklyn Beckhammel közös címlaphoz. 

Az álompár, akik csupán pár hónapja kötötték össze életüket hivatalosan is, egyszerűen elképesztően festenek a címlapokon. A közös fotót ábrázoló borítón kívül ugyanis mindkettőjükről készült olyan verzió, amelyen csak egyedül pózolnak. 

Az esküvő miatt veszett össze a két nő

Nagyon úgy tűnik, Victoria Beckhamet és David Beckhamet a közös fotónál sem zavarta Nicola Peltz jelenléte, csak és kizárólag fiúkról áradoztak, mennyire jól néz ki a fotókon, és mennyire büszkék rá. 

Úgy hírlik, Victoria Beckham vérig sértődött, hogy menye nem volt hajlandó az ő általa tervezett  esküvői ruhát viselni.  A közelállók szerint azonban a két nő közötti viszály alaposan rányomta a bélyegét az anya-fia kapcsolatra is, amely miatt Victoria Beckham teljesen összeomlott. A megszólalások alapján azonban úgy tűnik, David Beckham sem szívleli annyira fia választottját. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves