Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Victoria Beckham

Aggódnak a rajongók: fontos tetoválás tűnt el Victoria Beckham csuklójáról

2022. szeptember 27.

2 perc olvasás

ELLE
tetoválás Victoria Beckham eltűnt csukló
Aggódnak a rajongók: fontos tetoválás tűnt el Victoria Beckham csuklójáról
© Shutterstock

Az internet népe Victoria Beckham Instagram-videója után kezdett el találgatni. 


A rajongói azonnal kiszúrták, hogy Victoria Beckham eltávolíttatta a férje, David Beckham tiszteletére készített csuklótetoválását.

A 48 éves  divattervező a múlt héten egy videóban engedett bepillantást a rajongóknak az új, Je t'aime nevű Bitten Lip Tint termékcsaládjába, és ahogy az egykori Spice Girl a karján mutatta be a rúzst, könnyen észre lehetett venni, hogy hiányzik a tetoválása. 

A csuklóján lévő  tinta - amit a férjével, Beckahmmel közös mérföldkövek megünneplésére készíttetettek - az elmúlt években egyre halványabb lett, miután úgy döntött, lézeres kezelésnek veti alá magát, hogy eltávolíttassa őket. Victoria szerint a tetoválás nem illik egy üzletasszonyhoz, amit  mostanra egyáltalán nem is lehet rajta észrevenni. 

Ezt jelentették a tetoválásai 

A VIII-V-MMVI római számok 2006. május 8-át jelképezték, amikor ő és focista férje megújították esküvői fogadalmukat. A jobb csuklóján a latin „De Integro” felirat volt látható, ami azt jelenti, hogy „újból”, ami állítólag azt jelképezte, amikor  családjával az Egyesült Államokba költözött.

A bal csuklóján a férje monogramját, a DB-t viselte, és a „Együtt, örökké, örökké” feliratot is magára varratta héberül, a tizedik házassági évfordulója alkalmából.

Egy másik tetoválás a nyakán szintén egy héber felirat volt, ami annyit tesz, hogy „Én a szerelmemé vagyok, és a szerelmem az enyém.”

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves