Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Adócsalás

Hihetetlen: akár 8 évre is börtönbe kerülhet Shakira!

2022. július 30.

1 perc olvasás

ELLE
börtön shakira sztárok börtön Shakira büntetés
Hihetetlen: akár 8 évre is börtönbe kerülhet Shakira!
© CHRISTOPHE SIMON / AFP

Ha a bíróság bűnösnek találja az adócsaládi ügyben Shakirát, akár több éves börtönbüntetésre is ítélhetik a sztárt.


Komoly tétje van Shakira bírósági tárgyalásának: ha bűnösnek találják az énekesnőt a hatalmas összegű adócsalás vádjában, akár több év börtönbüntetésre is ítélhetik őt.

A spanyol ügyészség 8 év 2 hónap börtönbüntetést, valamint közel 25 millió dolláros pénzbüntetést kért a kolumbiai sztárra, amennyiben bebizonyosodik, hogy valóban nem fizetett adót 2011 és 2014 között, amikor Spanyolországban élt.

Bízik az igazában Shakira

Bár korábban peren kívüli egyezséget ajánlottak az énekesnőnek, Shakira ezt elutasította és azt nyilatkozta, bízik benne, hogy a bíróságon bebizonyosodik, hogy neki van igaza. Szóvivője is kiemelte, hogy Shakira mindig betartotta a törvényeket, és kifogástalan magatartást tanúsított mind magánemberként, mind adófizetőként.

Mindezek mellett az is kiderült, hogy Shakira letétbe helyezte a spanyol adóhivatalnál azt az összeget, amit a vád szerint elmulasztott leadózni, így biztosan nincsenek függőben lévő tartozásai.

Ennek valamelyest ellentmond, hogy volt férje, Gerard Piqué felajánlotta neki, hogy kifizeti Shakira tartozásait, cserébe azért, hogy az énekesnő ne költöztesse a közös gyermekeiket az Egyesült Államokba.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves