Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

POM POM

12 év börtönre ítélték a Netflix sztárját szexuális visszaélés miatt

2022. július 07.

2 perc olvasás

ELLE
Netflix sport sorozat börtön dokumentumfilm pompom
12 év börtönre ítélték a Netflix sztárját szexuális visszaélés miatt
© Manny Carabel / Getty Images

A Netflix sztárja egész fiatalkorát rácsok mögött kell, hogy töltse. 


Hatalmas sikert aratott a Netflix pom-pomokról szóló sorozata, amely a Navarro College versenyzőinek életét követte. Az epizódok rekord sebességgel döntötték le az előítéleteket, melyek szerint ez a sportág csak egyszerű ugrálás és táncolgatás.

Példaképeknek számítottak a Netflix pompom sportolói

A sorozatból kiderült, hogy a pom-pom Amerikában igazi élsportnak számít. Könnyekkel, fájdalmakkal, áldozatokkal és lemondásokkal teli élet, ahol a lelki megterhelésnél már csak a fizikai a nagyobb. A Navarro csapattagoknak megszűnt létezni a világ, amikor ide csatlakoztak. Tudják, hogy az akítv évek meg vannak számlálva, és ha véget érnek az egyetemi évek, nincs hova tovább. Éppen ezért nagyon komolyan veszik, hogy az az egy vagy két alkalom, amikor az országos bajnokságon részt vehetnek, lehetőleg éremesőt hozzon magával.

A szigorú sportteljesítmény mellett emberileg is helyt kell állniuk, Navarroban a sportemberek nemcsak a pályán és a színpadon kiemelkedőek, de a mindennapokban is igazi példaképek. Éppen ezért sokkolt mindenkit a hír, hogy az egyik csapattagot letartóztatták szexuális abúzus miatt. 

12 évig börtönben marad Jarry Harris

12 év börtönt kapott Jerry Harris, a Netflix Cheer című sorozatának sztárja, miután bűnösnek vallotta magát egy szövetségi szexuális visszaélési ügyben. A 22 éves Harris a Navarro College versenycsapatát követő dokumentumsorozatban vált ismertté, és februárban beismerte, hogy fotókat kapott gyermekek szexuális zaklatásáról, és azzal a céllal utazgatott korábban, hogy törvénybe ütköző magatartást tanúsítson szexuális jelleggel.

Az egykori tévésztár arra használta fel pompom státuszát és hírnevét, hogy meggyőzze és rávegye fiatal áldozatait, hogy szexuális magatartást tanúsítsanak számára vagy vele együtt

— mondta korábban Kelly Guzman ügyvéd egy ítéleti feljegyzésben.

Az ügyész korábban 15 év börtönbüntetést, valamint 10 év felügyelt szabadlábra helyezést kért a börtönbüntetés után. Harris ügyvédei azonban rövidebb, 6 év büntetés kiszabását, majd 8 év felügyelt szabadlábra helyezést kértek.

A Cheer első évada 2020 januárjában jelent meg, és Harris még a híres Vanity Fair Oscar after party-n is részt vett Hollywood krémjével. 

Ám még abban az évben szeptemberben, az akkor 19 éves Jerry Harrist letartóztatta az FBI , miután két 13 éves ikertestvére szexuális zaklatással vádolták meg a Netflix sztárját.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves