Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyerekelhelyezés

Hihetetlen ajánlatot tett Piqué Shakirának

2022. július 28.

1 perc olvasás

ELLE
válás gyerekek shakira Shakira válás
Hihetetlen ajánlatot tett Piqué Shakirának
© Bryan R. Smith / AFP

Közös gyerekeik elhelyezésével kapcsolatban Piqué nagyvonalú ajánlatot tett Shakira számára.


Tovább gyűrűzik a botrány Shakira és Piqué válása körül, most épp a gyermekelhelyezés kapcsán feszül egymásnak a két híresség. Miután Shakira exe kifejezett kérése ellenére is magával vitte közös gyerekeiket az Egyesült Államokba, a Barcelona focistája minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a kicsik ne költözzenek végleg a tengerentúlra édesanyjukkal.

Gerard Piqué két feltételt is ajánlott, amit hajlandó teljesíteni cserébe azért, hogy a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha továbbra is Katalóniában éljenek, és ott fejezhessék be tanulmányaikat.

Repülőjegyet és pénzt ajánlott Shakirának

Először is Piqé felajánlotta, hogy öt első osztályú repülőjegyet vásárol exfelesége számára, amivel bármikor jöhet látogatóba a fiúkhoz. Emellett további 400 ezer eurót kínál Shakirának, hogy kifizethessen fennálló tartozását – amelynek részleteit nem osztották meg a nyilvánossággal.

A válási procedúra után Shakira Miamiban szeretne letelepedni a gyerekekkel, ezt azonban Piqué mindenáron szeretné elkerülni. A páros nézeteltérése ellenére azonban az énekesnő a múlt héten két fiával San Diegóba utazott, egyelőre csak ideiglenesen – a hírek szerint ugyanis hajlik rá, hogy a gyerekeket ne szakítsa ki a megszokott iskolai és baráti környezetükből.

Gerard Piquét a szerződése a katalán fővároshoz köti, ezért is harcol azért, hogy a gyerekek vele maradhassanak még egy ideig.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves