Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Karácsony

Károly király meghívta Harry herceget és Meghant karácsonyra, ez a válasz

2022. november 14.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
karácsony harry herceg meghan markle III. Károly király birt királyi család
Károly király meghívta Harry herceget és Meghant karácsonyra, ez a válasz
© Fotó: Mark Cuthbert / Getty Images

A királyi család minden évben az egyik vidéki birtokon tölti az ünnepeket. Idén sem lesz másként, ám úgy tűnik Harry herceg és Meghan nem csatlakoznak a család többi tagjához. 


Úgy tűnik Harry herceg egyre távolabb kerül a királyi család többi tagjától. Hamarosan megjelenik a könyve, és úgy tűnik a karácsonyt sem szeretné az apjával és a testvérével tölteni. 

Harry herceg elutasíthatja Károly király meghívását

A királyi család 1988 óta minden karácsonyt Sandringhamben tölt. Ez a királyi család egyik vidéki birtoka, ahol összegyűlik az egész család. Karácsony reggel együtt mennek templomba, ez már mondhatni hagyomány. A szokást csupán a koronavírus-járvány törte meg, hiszen a királynő egészsége miatt akkor a családtagok csupán egy rövid látogatást tettek. 

Ez lesz az első alkalom, hogy a családi összejövetelt Károly király rendezi meg, aki az informátorok szerint meghívta Harry herceget és Meghant is. A bennfentesek azt mondták Harry és Meghan továbbra is szeretett tagjai a királyi családnak, az elmúlt évek botrányai ellenére. Bár tény, hogy a felek közötti kapcsolat sokat romlott az utóbbi időben. 

A DailyMail információ szerint Harry herceg nem szeretné elfogadni a meghívást, így nagy valószínűséggel nem utazik Sandringhambe a családjával. 

A herceg válasza nem meglepő, hiszen január 10-én jelenik meg az önéletrajzi könyve, ami máris hatalmas botrányt kavart a királyi családban. Emellett a Netflix is készít róla egy dokumentumfilmet, ami úgyszintén nem aratott osztatlan sikert a palotában. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves