Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi CSALÁD

Így még nem alázták meg Harry herceget

2022. november 07.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
angol királyi család harry herceg királyi család ünnep
Így még nem alázták meg Harry herceget
© Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Az utóbbi időben Harry herceg egyre több helyről kap kritikát, most még az emlékkoszorúját is eltávolították. 


Harry herceg a közelgő könyve és a készülőben lévő dokumentumfilmje kapcsán egyre több kritikát kap. Bár vannak, akik a védelmükbe vették, az utóbbi időben csak távolabb került a brit királyi családtól és az Egyesült Királyságtól.

Eltávolították Harry herceg koszorúját

November 11-én ünneplik a Fegyverszünet napját, ami az első világháborút lezáró fegyverszünet aláírásának állít emléket. Évtizedek óta rengeteg megemlékezést tartanak az Egyesült Királyságban, a hivatalos ünnep egyik jelképe a pipacs, melyet a Brit Légió kezdett el elsőként használni. 

Manapság a pipaccsal már nem csupán az első világháború áldozataira, veteránjaira emlékeznek, hanem az elmúlt évtizedek háborúiban elhunyt áldozatokra is. 

harryherceg-2022
Fotó: Jack Taylor / Getty Images

Az egyik legnagyobb pipacsgyár, a Poppy Factory kiállítótermében a királyi család tagjainak a pipacskoszorúja évek óta megtekinthető. Ám a cég vezetése most úgy döntött, hogy eltávolítja Harry herceg 1000 font értékű koszorúját, melyet évekkel ezelőtt helyezett el. András herceg koszorúja úgyszintén lekerült az emlékfalra.

Korábban központi helyen volt, és több másolatot is készítettek róla. A királyi család többi tagjának változatlanul szerepel a koszorúja a kiállítóteremben. 

A Poppy Factory cég kiállása igazán váratlan, hiszen egy megemlékezésről van szó. Ám úgy tűnik szeretnének elhatárolódni Harry herceg kijelentéseitől és az elmúlt időszakban tanúsított viselkedésétől
 
 Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves