Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÉRFI SZÉPSÉGÁPOLÁS

Harry herceg fájdalmas szépészeti eljáráson eshetett keresztül

2022. november 08.

2 perc olvasás

plasztika harry herceg műtét szakáll szépészeti eljárás férfi szépségápolás
Harry herceg fájdalmas szépészeti eljáráson eshetett keresztül
© Getty Images/Max Mumby

Az utóbbi időben Harry herceg arca látványos változáson esett keresztül: a királyi család rajongói szerint fájdalmas szépészeti eljárásnak vetette alá magát! 


Harry herceg megjelenésére II. Erzsébet királynő temetésén sokan felfigyeltek. A herceg korábban is viselt szakállat, ám ennyire sűrű arcszőrzettel még sosem lehetett látni. Nem csoda, hogy elindultak a pletykák. 

Ez lenne Harry herceg titka? 

Sussex hercege évek óta visel borostát, annak ellenére, hogy ez a királyi családban nem túl elterjedt. Őt ez láthatóan sosem zavarta, még az esküvő miatt sem vált meg teljesen az arcszőrzetétől. Most, hogy viszonylag sok felvétel készült róla a temetés kapcsán, rögtön feltűnt a rajongóknak, hogy sűrűbb a szakálla. Ezért elindultak a pletykák, sokan úgy vélik, hogy szakállbeültetése volt. 

Bár Harry herceg nem erősítette meg a híreszteléseket, a hatására egyre többen vetik magukat alá a szépészeti beavatkozásnak. 

Getty Images/Justin Setterfield
Getty Images/Justin Setterfield

Mennyire fájdalmas egy ilyen beavatkozás?

Bár az eljárást nem altatásban, hanem helyi érzéstelenítésben végzik, így sem kellemes beavatkozás: a szőrszálak mindegyikét egyenként, egy szinte észrevehetetlen körkéssel veszik ki a haj vagy az arcszőrzet más, dúsabb területeiről, amiket aztán a kívánt felületre szúrnak be egyesével a bőr mélyebb rétegeibe. 

Az eredmény persze nem lesz azonnali: az orvosok szerint nagyjából fél évnek kell ahhoz eltelnie, hogy az arcszőrzet ritkás részei teljesen összenőjenek a dúsabb arcszőrzettel, de amennyiben a teljes arc- és szakállszőrzet beültetésére volt szükség, úgy ez az idő akár egy év is lehet. A beültetés viszont biztonságos, tartós, teljesen természetes hatású lesz, hiszen saját szőrzetből kerülnek pótlásra a hiányos részek. A kezelést Magyarországon is több helyen végzik, nagyjából 1,5-2 millió forint között attól függően, hogy pontos milyen és mekkora terület beültetésére van szükség.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves