Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal Family

Már csak egy húzásuk van: Károly király elveheti Harry herceg és Meghan címeit

2022. november 04.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
könyv angol királyi család harry herceg meghan markle III. Károly király
Már csak egy húzásuk van: Károly király elveheti Harry herceg és Meghan címeit
© Fotó: Chris Jackson / Getty Images

Károly király egyre mérgesebb Harry hercegre és a feleségére. Nagyon úgy tűnik, hogy a feszültség csak tovább nőtt az utóbbi időben. 


Harry herceg hamarosan megjelenő könyve váratlanul érte a királyi családot. A legnagyobb megdöbbenést pedig minden bizonnyal a cím okozta. Úgy tűnik ezt már Károly király sem tűri el. 

Elvehetik Harry herceg címeit

Januárban megjelenik Harry herceg önéletrajza, ami a címével már sokakat felháborított. Bár a tartalma még nem ismert, a királyi család felkészült a legrosszabbra. Ám várhatóan nem csak a könyv okoz fejfájást a királynak, hiszen Harry és Meghan leszerződtek egy dokumentumfilmre a Netflix-el. A forgatást egy időre elhalasztották, de a projekt nagy valószínűséggel megvalósul. 

Tom Bower királyi szakértő szerint nagy esély van rá, hogy Harry és Meghan elveszítik a címeiket, ez lenne a logikus válasz a palotától. Úgy véli, hogy a pár évek óta arra használja fel a befolyását, ismertségét, hogy minél jobban sárba tiporja a királyi családot. Ha elvennék tőlük a címeiket, azzal aláásnák a befolyásukat

Még erről nem született döntés, de az gyanúra ad okot, hogy III. Károly király még továbbra sem adományozott királyi címeket Harry és Meghan gyermekeinek. A döntés meghozatalával egy darabig biztosan várni fog, jelenleg nagyban befolyásolja a memoár és a közelgő dokumentumfilm. Roppant feszült a viszony, így nem csoda, hogy felvetődött az uralkodóban, hogy elveszi a címeket. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves